Преди време се сдобих с една МК2-ка, приятна стоковица за всекидневно каране, но както се сещате не можах да изтрая... Има забележчици разни по боята, драскотини, ръждички, нормално за оригинална "пълнолетна" боя... Та скоро ще влиза в камерата за цялостно пребоядисване... Естествено сега му е времето да се направят някои дребни промени... Доста снимки изгледах честно казано, но ми се иска да видя още... особено като знам какви маниаци има

... Та как виждам нещата аз... Гледах двойки без лайсни, ама да му се не види една не можа да ми грабне окото, дори и с приятни "раздувки", за тройката специално става много лак, ама тя е доста по обла, някакси двойката така си губи чара... Сток май няма широки лайсни на вратите в комбинация с широките брони, но все пак аз лично така го виждам, дано само има запознати откъде може да се закупят предни Г60кови вежди

, че се влюбих... Има една "дупка" за газ

естествено ще изчезне... Задният капак определено ще си остане с номера, но ми се иска да се разкара пластмасовата лайсна, емблемата, ключалката и съответно мястото за номера да се ограничи до неговия размер, също така се колебая много за чистачката, иска ми се да я оставя /гадни хечбеци

/, естествено ще я презацепя на нивото на стъклото да не стърчи

... Огледалата остават и пак в цвета на колата в тон с юбилейната серия... Ако имате някакви идея ще се радвам да споделите, но знайте че обичам "стокови" изпълнения, без изгъзици

... Имам някакви идеи да махна мигачите от предната броня, многооо големи нещо ми се виждат, но пък няма някъде снимка да видя

как стои... Не съм и убеден, че брони в цвета на купето е най-добрия вариант, особено отзад нещо не ми стои... ама пък не е черна дявол в взел... За това се сещам в момента, а сега снимков материал, за да добиете представа за сегашното положение на колата...
Още преди да съм я пипал...
И след вещата ми намеса...