Golf GTI Оранжевия Грозник
Golf GTI Оранжевия Грозник
Здравейте колеги,ето го и моят голфи за сега е така напролет ще се вкарва за цялостно пребоядисване ако не го е купил някой мераклия
- kiko_pl
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Golf GTI Оранжевия Грозник
И смисъла на тази тема е? Ако ще продаваш колата я пусни за продажба в Продава, ако ли не разкажи поне какво си правил по колата.
ами по колата е само един цвят,фарчета със BI-XENON,предната броня имаше отвори за мигачи но впоследствие ги замазах(добре че не давам пари по маистори,аз сам съм си го правил
)на оригиналното окачване е мислил съм за друго но за него трябват и по големшки джанти,мисля напролед да махна лайсните,веждите(пластмасовите) и сичко да се запълни,имам мн идеи но засега няма дая правя нищо защото идва зима,давайте идеи,целта е да няма никакви лайсни и пластмаси по купето,ще съм ви благодарен. 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
Pako-89 написа:ами по колата е само един цвят,фарчета със BI-XENON,предната броня имаше отвори за мигачи но впоследствие ги замазах(добре че не давам пари по маистори,аз сам съм си го правил)на оригиналното окачване е мислил съм за друго но за него трябват и по големшки джанти,мисля напролед да махна лайсните,веждите(пластмасовите) и сичко да се запълни,имам мн идеи но засега няма дая правя нищо защото идва зима,давайте идеи,целта е да няма никакви лайсни и пластмаси по купето,ще съм ви благодарен.
Щом искаш да няма лайстни , ги махни и запълни празното място . Ще добие хубав и изчистен вид

п.с. Под целта да няма пластмаси и лайстни по купвто , броните и огледалата се надявам да не влизат в това число

- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Кви лайсни, ква зима.......виж си задното стъкло 

- kasidi
- Автомобил:
- Двигател:
Мале ,мале 

- Deo88
- Автомобил:
- Двигател:
и до тогава ще караш така 

- BeckoTDI
- Автомобил: VW Touareg-Audi Coupe-VW Golf 3
- Двигател: BPE-ABK-AAZ
Колата има и добри черти
Гумите Yokohama Parada са добри, също само на мен ли ми хареса замисъла със задната броня, така да се отцвети само в двата края
Колега не знам така ли си купил колата или ти си я правил, но винаги ми е било чудно как хората слагат по-ниски брони, прагове.. пък като я погледнеш колата отстрани има една педя между гумата и калника
Помисли за окачване или поне едни по-ниски пружини и ще изглежда много добре 

Окачване ще слагам но със тея 15-ки 195/50 ще падне на земята а пътищата във Враца са като лунен пеизаж
,колкото до визията и досега сам съм си я правил,напролет влиза за цялостно боядисване,окачване 16-ки от от 4-ка гти мисля да му тарся,тарпя всякакви критики КАЗВАЙТЕ НА КОИ КАКВО МУ ХАРЕСВА И КАКВО НЕ ще съм мн благодарен 

- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
ако има повечко черни елементи по колата ще стои много по добре!
задното стъкло е отвратително по добре го махни тоя траибал .. иначе като цяло е добре количката

ами ще го махна това на задното стъкло,а и като цяло тоя цвят ми омръзна,ще го правя някакъв друг,мисля да е лилава перла има я на едни ровери май беше,но още несъм решил твардо дали ще остане тоя цвят или ще е друг 

- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
това голфче не беше ли на Поморие през юли месец тази година? Ако да, го знам, имаше добър замисъл но има и много за доизкусуряване (особенно мигачите от ЛАДА дето бяха сложени в мрежичките на бронята), но при повечко желание ше добие хубав вид! Успех!!!
- beuchat
- Автомобил: 1990 Golf 2
- Двигател: 1.6 EZ
Като за начало трябва да махнеш това чудо отзад,другото може да почака,ама тва отзад-Не!
- 1.8T
- Автомобил:
- Двигател:
beuchat написа:Като за начало трябва да махнеш това чудо отзад,другото може да почака,ама тва отзад-Не!