Направих невъзможното за някои.Затворих си бронята от пред и колата ми остана без предни мигачи.Казха ми да си взема фарове като на голф 4 с много секции но ми се сториха много пари,и за това взех че пробих рефлектора най в края и му натресках 3 светлодиода един под друг.Стана нещо неземно казвам ви
АБЕ ХОРА КАЖЕТЕ КАК ДА КАЧА СНИМКИТЕ ТУКА
Ще си направя някаде Страница за снимките тука явно не става
Последна промяна от perry на Пет 25 ное 2005 15:42, променено общо 4 пъти.
3 са напълно достатъчни и има супер ефект защото стаклото пречупва светлината понеже е набраздено и на своя страна враща част от светлината обратно към рефлектора.ако беше го направил щеше да разбереш че не са нужни повече от 3 светодиоди.
шефе да знаеш че с тия 3 диода само ке се утепате с някой
значи на тъмно много яко - както ти казваш целия фар си мига
ама да знаеш че когато пече слънце
или пробвай вечер на фарове да видиш дали светят аз имам по 15 на фар и пак са слабички
и той ти казва че са малко понеже от сумати време аз съм така и ми е виждал колата...
Ама братле ти да не си сложил от тия малките светодиоди.ако си с тях претполагам че и 20 няма да помогнат.аз съм сложил дебели колкото малкиа ти пръст.надали не се вижда,ако не ми вярваш отиди в някой магазин за електроника и изкай да ти покажат по големи и да ги пробваш как светят,аз ще пробвам да си кача снимка в тая тема и сам ще се обедиш,снимана е през деня..
абе кво 6е гледате...не е станало ни6то с тия фарове,егати....булгар6тина,както каза моя 4овек....хората си продават фарове с рефлектори от 4ка а вие ми правите глупости...като не ви се дава някои лев...ми няма да си правите колите....не разбрахте ли 4е ни6то не става така.......?
според мен това е напълно излищно, да си пробиеш рефлекторите за да си сложиш мигачите там!!!
ааа да и да не забравиш да си сложиш и от светешите пръскалки ама от тия дет си сменят цветовете