Подробности както каза колегата:
Колата си я правя лично сам,нещата които са слагани по нея ги взимам от приятели,с които работя и съм благодарен на тяхната точност !
Сменени неща по колата:
Фаровете са от ментетата,но др не ми харесват имам налични при мен на ФК с големите пръстени и още един модел,но не ме кефят!
Колата на къси е с ксенон Х1 8000к монтиран от мен,на дълги е с 6000к Х1.360лв фаровете хенона 300лв 2та комплекта
Стоповете са червено и бяло на немската марка Ин Про 210кв
Плазмен километраж монтиран от мен цена 110лв
Заден спойлер на капака със 3ти стоп вграден в него внос от Австрия-Подарък
Предна разпънка на бомбетата ОМП
Салон сменен от Голф 3 Едишън рекаро 300лв предни и задни седалки
Стелки на земята от рифелова ламарина 50лв ми излязоха
Плай стейшън 1 смал 100лв със трансвертев от 12в на 220
Предна решетка от голф 4 без емблемата 60лв
Предна броня от голф 4 подарък от един приятел
Широк нож голф 3 50лв
Джанти Енцо Cup 14" зимни с гуми Пирели зимни 185х65
Летни Дезент 15 с гуми 195х50 Кумхо есетта на 50км

Спортно окачване Кони спорт жълти амортесиори нерегулируеми + червени пружини свален на макс
Задънен заден капак и свален номер в бронята правен от мен Разходи по направата 1 кутиика кит,ламарина 20х50см х 3мм грунд боя

Спортни колани Шрот 2бр сини
Сменен генератор от 2,4Д Транспортер
Предстои инсталация на уреди от марката ФК на лявата колонка 2 волтметъра за 2та акомулатора ,и за температурата на водата дигитални 2х55лв + 60лв поставката е 30лв
Седалки на ФК чакам ги да пристигнат до 1-2 месеца с релси ФК към 1000лв са снимки имам само на 1 седалка
Волан "Италиан воланти" с фланец 120лв
Чакам вежда на фаровете, задна добавка на бронята и прагове
Промяна на таблото Сваляне на копчетата за парното и монтаж на 7" монитор Скот купен преди 2г. за 210лв Двд Сони земано също преди 2г за 500лв Аудио системата е в процес на разработка ...
(временна система Басс Пайнер 305ц 12" задна линия среди 2х12 Еминенс 180лв + 2х хл 50 обертон 90лв с филтри правени от мен

Предна линия 2х алфа 6 Еминенс 100лв + високи Атп 80 Еминенс 80лв)
Предстояща система Басс Обертон 18ХБ700

Стапала аудио систем ....)
2 акомулатора по 74а варта
За в момента не се сещам повече неща кажете какво не ви харесва за да си направя сметка с личното мнение и разбиранията ми за красиво

Поздрави