ОТЗИВИ ЗА: SIGI TUNING CENTER # SOFIA #
-
- Автомобил:
- Двигател:
ОТЗИВИ ЗА: SIGI TUNING CENTER # SOFIA #
Какви са ви впечатлениата за тази ф-ма. А ние ще отговорим на всички ваши въпроси.Разбрахте ли за ГОЛЯМОТО НАМАЛЕНИЕ на цените вече????
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Ми като първо се научете да правите споилери и тогава ще коментираме , защото предполагам че на никои от форума не му харесват вашите изработки, я не пасва я е криво и след време се пукат сами. За цените не знам но със сигорност са олекотени
Аз лично никога не бих ви ползвал услугите.
Ако някои има друго мнение да пише.

Аз лично никога не бих ви ползвал услугите.
Ако някои има друго мнение да пише.
-
- Автомобил:
- Двигател:
за KILLER GTI
A теб приятел те каним специално при нас в магазина ,да огледаш новите ни продукти и да обсъдим някои неща ,от които лично ТИ не си доволен и да дадеш някакви предложения.Ела първо и се убеди в някои неща и тогава казвай такива силни думи.Все пак ние сме от 18 год. на тунинг сцената в БГ и спокойно мога да кажа че сме водещи в тази насока. Все пак ти благодаря за откровенноста,нас наистина ни интересува вашето мнение и съответно да вземем нужните мерки за да сте ДОВОЛНИ ВИЕ... БЛАГОДАРЯ за вниманието.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подкрепям колегата,имате и някои наистина стойностни неща,но вие не познавате тези финикийски знакчета на които ние тунерите им казваме пари...ПРОДУКТИТЕ ВИ СА БЕЗБОЖНО СКЪПИ!!!половината ви стока е от Китай и Турция...или не знам може и от Илиянци да си ги набавяте(да не давам пример с филтрите на Йед и смотаните волани..всички тези илиенски боклуци ги има и във вашите магазини,но с по 50% нагоре...Вярно има много Перничани и Дупничани който като чуят че светещите пръскалки са купени от СиЖи им се подкосяват краката...да си имаме уважението...направете цените РЕАЛНИ и ДОСТЪПНИ<сверете си часовничетата и смятам че ще имате успех...НЕ ЗАРЕЖДАЙТЕ МАГАЗИНИТЕ С АКСЕСОАРИ БОКЛУЦИ---не можете да се борите с Меката на СоКересТунинга ИЛИЯНЦИ!Рекламирайте,появяваите се на авто изложения и всякакви авто форуми....организирайте тунинг изложение под вашето лого,ако не го направите колегите ви от тояга са напът да го направят.колкото по популярен направите тунингас в БГ толкова повече приходчета ще имате...можеш ли да пуснеш нещо като ценова листа да видим и ние какво е това намаление????надявам се че съм ви бил полезен
П.С. не очаквайте одобрение на вашие продукти тук във форумите,и не се очудвайте от негативните мнения,те биха очудили само вас!!!
П.С. не очаквайте одобрение на вашие продукти тук във форумите,и не се очудвайте от негативните мнения,те биха очудили само вас!!!
- KILLER GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Защо не пробвате да правите споилерите от пластмаса а не от стъкломат или както се нарича вашия матерял, предполагам че е по лесно и евтино като технология но не е здраво за сажаление, имам и друга забележка по-голямата част от продуктите ви не пасват на колите ни винаги има някакво разминаване и стои много грозно.
Пробваите да отстраните тези проблеми и вероятно ще имате по голям успех на пазара дори и да завишите малко цените .
Пробваите да отстраните тези проблеми и вероятно ще имате по голям успех на пазара дори и да завишите малко цените .
-
- Автомобил:
- Двигател:
до nuno
симпатиага, АЗ НЕ ЖЕЛАЯ да обсъждам колегите си.Съвсем приятелски се обърнах към вас относно мнението ви,за да корегирам някои неща. И просто ви информирах за намалението на цените при нас 

Re: за KILLER GTI
sigi_tuning написа:... Все пак ние сме от 18 год. на тунинг сцената в БГ и спокойно мога да кажа че сме водещи в тази насока.
Хехехехе

Това е като един мой колега преди много време - чета му в автобиографията - Web Designer >> experience 10 years - и тва 1999 - 2000

От подобни писания на всеки средноинтелигентен хуманоид му става ясно що за фирма са и персонала който работи там.
- Papa_Dock
- Автомобил:
- Двигател:
Нямам преки лични впечетления от работати пич ама като гледам колко тъпо ти тръгна "рекламната кампания" и отзивите на другите момчета в форума чесно ти казвам, че не бих ти ползвал услугите даже ти се чудя как не те е срам да пишеш вече в тоя форум.
Последна промяна от Papa_Dock на Сря 19 яну 2005 17:02, променено общо 1 път.
- Jujeto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пич ползвал съм твоите услуги и да ти кажа не съм никак доволен.
Купих си една вежда за фаровете на Голф 3 и решетка без емблема.
Да ти кажа само 4е при монтажа твоите момчета два часа я слагаха а да не казвам и колко я престъргваха за да пасне.
А решетката не искара и един месец и идвах да ми я лепите за което си и платих.
За това моляте докато не се научите да правите нештата не зарибяваи колегите.
Айде със здраве.
p.s. нищо лично само споделих своето мнение за твоята фирма.
Купих си една вежда за фаровете на Голф 3 и решетка без емблема.
Да ти кажа само 4е при монтажа твоите момчета два часа я слагаха а да не казвам и колко я престъргваха за да пасне.
А решетката не искара и един месец и идвах да ми я лепите за което си и платих.
За това моляте докато не се научите да правите нештата не зарибяваи колегите.
Айде със здраве.
p.s. нищо лично само споделих своето мнение за твоята фирма.