здравейте колеги искам да си боядисам полото което е зелен цвят искам да го напражя като прикачената снимка по надолу въпросът ми е дали постоянно ще ме спират полицаи и да давам по 10лв и ли да отида в кат колко пари ще ми струва всичко в кат и какво трябжа да се прави и много време ли отнема балгодаря предварително.Моля ако има колега с подобно напражена кола да каже дали го спират постоянно?
СНИМКИТЕ: http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=41&t=123301
въпрос относно боядисване и проблеми с кат готова е снимки
въпрос относно боядисване и проблеми с кат готова е снимки
Последна промяна от sain7 на Нед 29 мар 2009 12:51, променено общо 1 път.
- Exell
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос относно боядисване и проблеми с кат
Знам със сигурност че за фирмен надпис или фирмена реклама по колата искат снимки на колата от всички страни където има нещо залепено или нарисувано (подпечатани в КАТ), които стават неразделна част от талона и в талона се отразява че колата е с нестандартни надписи.
А ето какво прочетох в един друг форум.Мнението е от 30-ти Декември 2008г.
"Значи проучих как точно стои въпроса с рисунките:
Ако дадена рисунка/лепенка или какъвто и да е допълнителен цвят различен от основния на автомобила обхваща до 30% от цялоста на купето не са задължителни промени в талона и т.н. В случай, че големината обхваща повече от 30% се издава нов талон и се дописва допълнителен цвят. Отива се в КАТ също и със снимка на автомобила от всички страни, на които си вижда регистрационния номер. Оставяш си едно копие на снимките за теб, другите в КАТ. Накрая ти дават един допълнителен документ, който си го прикрепяш към документите на автомобила.
Това е, което ми каза приятел който преди 2 месеца си регистрира така колата с допълнителен цвят и рисунки.
Надявам се да съм бил полезен."

"Значи проучих как точно стои въпроса с рисунките:
Ако дадена рисунка/лепенка или какъвто и да е допълнителен цвят различен от основния на автомобила обхваща до 30% от цялоста на купето не са задължителни промени в талона и т.н. В случай, че големината обхваща повече от 30% се издава нов талон и се дописва допълнителен цвят. Отива се в КАТ също и със снимка на автомобила от всички страни, на които си вижда регистрационния номер. Оставяш си едно копие на снимките за теб, другите в КАТ. Накрая ти дават един допълнителен документ, който си го прикрепяш към документите на автомобила.
Това е, което ми каза приятел който преди 2 месеца си регистрира така колата с допълнителен цвят и рисунки.
Надявам се да съм бил полезен."
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос относно боядисване и проблеми с кат
нов талон със следните данни
Основен цвят :СИН
Допълнителен :4ерен !
питал съм полицай и са ми казвали че при реклами и всякакъв вид ЛОЗУНГИ и лепенки с рекламна цел се сменя талон !
а за лента ако е около 5 пръста ( така ми каза полицая) образно тфа е около 8 9 санта може без смяна обаче две ленти и вече по дебели .. задължително !
П.П. а ти както си намислил .... не та виждам къф рушяга ше трябва да буташ.... базика на страна колега трябва смяна на талон
Основен цвят :СИН
Допълнителен :4ерен !
питал съм полицай и са ми казвали че при реклами и всякакъв вид ЛОЗУНГИ и лепенки с рекламна цел се сменя талон !
а за лента ако е около 5 пръста ( така ми каза полицая) образно тфа е около 8 9 санта може без смяна обаче две ленти и вече по дебели .. задължително !
П.П. а ти както си намислил .... не та виждам къф рушяга ше трябва да буташ.... базика на страна колега трябва смяна на талон