Смяна на волан

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
itni
Автомобил:
Двигател:

Смяна на волан

Мнениеот itni » Съб 28 яну 2006 10:56

Темата може да се стори банална на много от вас, но за мен не е :lol: Въпросът ми е: на автомобил с еърбег във волана какво трябва да се направи/преправи, за да се сложи спортен волан, който не е с еърбег? И моля да няма мнения от сорта: Ама защо ще го махаш...с еърбег си е по-добре и т.н.! Благодаря!

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: Смяна на волан

Мнениеот landwarrior » Съб 28 яну 2006 11:16

itni написа:Темата може да се стори банална на много от вас, но за мен не е :lol: Въпросът ми е: на автомобил с еърбег във волана какво трябва да се направи/преправи, за да се сложи спортен волан, който не е с еърбег? И моля да няма мнения от сорта: Ама защо ще го махаш...с еърбег си е по-добре и т.н.! Благодаря!
махаш стария волан,откачваш клемте за ербега и отиваш до някой алармаджя да ти направи връзката така че да не ти мига лампата за ербега :wink:

Потребителски аватар
itni
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот itni » Съб 28 яну 2006 11:40

Благодаря за инфото! Мен ми развиваха разни теории, че нещо коланите трябва да се преправят и някви си такива простотии, но и аз предполагах, че не е чак толкоз сложно... :lol:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

11

Мнениеот landwarrior » Съб 28 яну 2006 12:09

itni написа:Благодаря за инфото! Мен ми развиваха разни теории, че нещо коланите трябва да се преправят и някви си такива простотии, но и аз предполагах, че не е чак толкоз сложно... :lol:
това са абсолютни глуопости .мой приятел си свали оригиналния Г3(волан със ербега) сложи си спорт само отиде до алармаджия да му върже кабелите да не свети лампата и това е

Потребителски аватар
itni
Автомобил:
Двигател:

Re: 11

Мнениеот itni » Съб 28 яну 2006 12:24

landwarrior написа:
itni написа:Благодаря за инфото! Мен ми развиваха разни теории, че нещо коланите трябва да се преправят и някви си такива простотии, но и аз предполагах, че не е чак толкоз сложно... :lol:
това са абсолютни глуопости .мой приятел си свали оригиналния Г3(волан със ербега) сложи си спорт само отиде до алармаджия да му върже кабелите да не свети лампата и това е

Много благодаря за информацията! Спести ми доста главоболия! :wink:

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Re: 11

Мнениеот landwarrior » Съб 28 яну 2006 12:31

itni написа:
landwarrior написа:

Много благодаря за информацията! Спести ми доста главоболия! :wink:
:да: Beer

Върни се в “Оптичен тунинг”