Смяна на волан
Смяна на волан
Темата може да се стори банална на много от вас, но за мен не е
Въпросът ми е: на автомобил с еърбег във волана какво трябва да се направи/преправи, за да се сложи спортен волан, който не е с еърбег? И моля да няма мнения от сорта: Ама защо ще го махаш...с еърбег си е по-добре и т.н.! Благодаря!

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на волан
махаш стария волан,откачваш клемте за ербега и отиваш до някой алармаджя да ти направи връзката така че да не ти мига лампата за ербегаitni написа:Темата може да се стори банална на много от вас, но за мен не еВъпросът ми е: на автомобил с еърбег във волана какво трябва да се направи/преправи, за да се сложи спортен волан, който не е с еърбег? И моля да няма мнения от сорта: Ама защо ще го махаш...с еърбег си е по-добре и т.н.! Благодаря!

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
това са абсолютни глуопости .мой приятел си свали оригиналния Г3(волан със ербега) сложи си спорт само отиде до алармаджия да му върже кабелите да не свети лампата и това еitni написа:Благодаря за инфото! Мен ми развиваха разни теории, че нещо коланите трябва да се преправят и някви си такива простотии, но и аз предполагах, че не е чак толкоз сложно...
Re: 11
landwarrior написа:това са абсолютни глуопости .мой приятел си свали оригиналния Г3(волан със ербега) сложи си спорт само отиде до алармаджия да му върже кабелите да не свети лампата и това еitni написа:Благодаря за инфото! Мен ми развиваха разни теории, че нещо коланите трябва да се преправят и някви си такива простотии, но и аз предполагах, че не е чак толкоз сложно...
Много благодаря за информацията! Спести ми доста главоболия!

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 11
itni написа:landwarrior написа:това са абсолютни глуопости .мой приятел си свали оригиналния Г3(волан със ербега) сложи си спорт само отиде до алармаджия да му върже кабелите да не свети лампата и това еitni написа:Благодаря за инфото! Мен ми развиваха разни теории, че нещо коланите трябва да се преправят и някви си такива простотии, но и аз предполагах, че не е чак толкоз сложно...
Много благодаря за информацията! Спести ми доста главоболия!