Отпред колата е супер, бронята ми допада много, единственото нещо, което не ми харесва за белите стопове и арматурното табло. Според мен с опушени задни светлини би изглеждал по-добре.
Иначе няма спор колата е направена добре и с много пари.
Гледам, че е 165киловата, което ще рече 225коня и ми се срува, че е доста тежка, защото с тези коне трябва да ускорява под 7секунди от 0-100км.
На мен ми харесва, като наистина не ми допадат стоповете, т.е. гроздето е кисело Колата си е перфектна за дейли юз, така че 225 кс (оригиналния двигател от ТТ-"голямото" турбо) са напълно достатъчни, за да се кефиш на уникалност в изглед, комфорт и вървене.
Някой може ли да ми каже с какви материяли е правено таблото , че мога да си поиграя с мойто табло,(то и без това е пластмасово, и е мноо олузгано ) , затова питам , да си пойграя малко
madcap вероятно е от фибро стъкло и смола.Бронята като е гледам от това е правена (виждат се нишките на една от снимките).
Не е трудно да се работи с нея.
На последните снимки са показани говорителите във вратите.Един приетел си прави подобно нещо на вратите на Пасата и се получи доста добре(пак със фибро стъкло и смола).
Смолата е специална и се продава заедно със фибростъклото( фибран май му казваха)