Един друг ABF...

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Един друг ABF...

Мнениеот grandvizitor » Съб 23 май 2009 16:06

Днес се реших да посъбера малко снимки и да ви покажа как си представях една хувава визия за моя Голф и как стигнах до този резултат за 2 години. :D

Началото беше такова:

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Първото нещо, което направих е да си купя, подходящата за всеки голф музика..:Mr Green Fun JBL усилвател 4x108W RMS, 10' PIONEER трилентови колони 2x100W RMS, 12' PIONEER бас 400W RMS и CD Sony с усб. :wink: Всичко правено в Тoyaga.

Изображение

Задното гърне скоро след това замина, та рещих да сложа ново по-хубаво :) ISOTTA Blue Boy. На път за пазара си взех и един широк нож :roll:

Изображение

Тук смених старите мигачи, в които плуваха малки рибки.. :063: с нови бленди FK Black, за съжаление засега без халогени..

Изображение

По-късно се сдобих и с нови фарове FK Angel Eyes Black, като преди това затъмних мигачите в калниците и халогените..

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

На тази снимка вече съм и с нова решетка FK без емблема.

Изображение

Точно тогава почнаха да падат и големите мъгли и реших да сменя най-после халогените, че бях попрекалил със затъмняващия спрей по тях.. :dummy: Та блендите станаха комплект с халогени.

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

А една вечер ми хрумна да си бoядисам джантите черни. Ефекта беше много добър и след това по-често разсъждавах над подобни неща вечер.. :screwy

Изображение
Изображение

Следваща подобна вечер реших, че е време за едни по-красиви джанти. Така се сдобих с MMS Solo 16x6.5 и гуми Firenza ST-08 205.50.r16

Изображение

А от вчера си имам и дневни светлини Smart DRL 4 благодарение на vaskoto1 И L&R :applause:

Надявам се крайният резултат да ви харесва! Всичко това нямаше да бъде факт без този форум, така че благодаря на всички! :обичам ви

Последна промяна от grandvizitor на Чет 28 май 2009 22:47, променено общо 1 път.

V.Nanovski
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: abf
Контакти:

Re: Един друг ABF...

Мнениеот V.Nanovski » Съб 23 май 2009 16:27

много красив голф и много изчистен. Прозорците мислиш ли да ги затъмняваш и за спортно окачване мислил ли си?

Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Съб 23 май 2009 16:56

V.Nanovski написа:много красив голф и много изчистен. Прозорците мислиш ли да ги затъмняваш и за спортно окачване мислил ли си?

Не ми се нравят затъмнените стъкла, а за спортно окачване вече не искам да мисля.. death

Изображение

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=52&t=126856&start=45

V.Nanovski
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: abf
Контакти:

Мнениеот V.Nanovski » Съб 23 май 2009 17:29

аз съм с 215/40/16 и съм със спортно окачване кони и не се оплаквам вози твърдичко ама на мен ми харесва така че е въпрос на вкус. Инак голфчето е хубаво и съм го виждал на живо 2-3 пъти

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Съб 23 май 2009 18:19

И на мен ми харесва Голфчето с изключение на джантите. Едни BBS-ки биха му отивали повече. Тези са много шукаритетни за такава кола, но въпреки това поздравления за хубавата кола :beer

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Мнениеот VW_Ventsi » Съб 23 май 2009 22:14

Stefan написа:И на мен ми харесва Голфчето с изключение на джантите. Едни BBS-ки биха му отивали повече. Тези са много шукаритетни за такава кола, но въпреки това поздравления за хубавата кола :beer

ама колега нали се сещаш че секи е с ббс :screwy и са толкова масови че вече започват да не ми харесват

колега гофеца е мн лудницата :да:

Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Съб 23 май 2009 22:20

VW_Ventsi написа:
Stefan написа:И на мен ми харесва Голфчето с изключение на джантите. Едни BBS-ки биха му отивали повече. Тези са много шукаритетни за такава кола, но въпреки това поздравления за хубавата кола :beer

ама колега нали се сещаш че секи е с ббс :screwy и са толкова масови че вече започват да не ми харесват

Aбсолютно съм съгласен за ббс-а, ама народът е казал: "Аспух - ремус, жанти - ббс, филтър - к и н" :lol: Но това си е мое мнение :beer Аз не целях това, за това и заглавието на темата е такова.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Съб 23 май 2009 22:28

за всичко по голфа съм освен джантите новите но е въпрос на вкус точно за този цвят бях правил на фотошопа с различни джанти ако те интересно пиши на лс а аз ще се опитам да открия снимките

Потребителски аватар
VW_Ventsi
Автомобил: VW GolF III
Двигател: ABF 94

Мнениеот VW_Ventsi » Съб 23 май 2009 22:32

grandvizitor написа:
VW_Ventsi написа:

Aбсолютно съм съгласен за ббс-а, ама народът е казал: "Аспух - ремус, жанти - ббс, филтър - к и н" :lol: Но това си е мое мнение :beer Аз не целях това, за това и заглавието на темата е такова.

:да: :bowdown

vidolov
Автомобил: golf2 vr6T 4Motion
Двигател:

Мнениеот vidolov » Нед 24 май 2009 12:22

голфчето е станало доста добре,но мисля че ако му сложиш по ниски гуми щесе промени коренно и джантата и колата и ще запее още по хубава песен-лично мнение :да:

Потребителски аватар
grandvizitor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот grandvizitor » Нед 24 май 2009 13:17

vidolov написа:голфчето е станало доста добре,но мисля че ако му сложиш по ниски гуми щесе промени коренно и джантата и колата и ще запее още по хубава песен-лично мнение :да:

Може би си прав донякаде, но много съм мислил по този въпрос.. Ако говорим за това примерно дали 205 на 45 или 205 на 50 ще седи по-красиво, спор няма - естествено 205.45. НО ако говорим за практичност, защото карам колата си нон стоп и навсякаде, предимно градско в София, то нямах друг избор освен 205.50. Дори с тях като седнат 3-ма коча отзад по дупките гумите опират в калниците, но се примирих и с това, защото не може хем 16-ки, хем да вози приятно, хем да не опират..мм май не става :x За това сега возя само приятелката ми и то само отпред, но се возя спокойно без да треперя след всеки кратер по улиците дали ще изкривя джанта, а и визията на колата ми харесва супер много! Така, че мисля, че това е идеалния баланс за мен :wink:

Върни се в “Оптичен тунинг”