Дайте някакъв тунинг за Сеат Толедо
Дайте някакъв тунинг за Сеат Толедо
Дайте някакъв тунинг за Сеат Толедо, нещо спойлери, антиктила, такива работи, външен Тунинг
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Дайте някакъв тунинг за Сеат Толедо
billi_g написа:Дайте някакъв тунинг за Сеат Толедо, нещо спойлери, антиктила, такива работи, външен Тунинг
мисли за джанти и окачване,с разни спойлери само ще го оплескаш и
нищо няма да стане
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дайте някакъв тунинг за Сеат Толедо
gas написа:мисли за джанти и окачване
bowdown
nero написа:има в нашето градче едно Толедо Спорт, правено е от Валспорт, ако искаш ще се постарая да го снимам и да ти го покажа...пък ти ще си прецениш дали ще ти хареса...цената на направата му беше към 1000-1500 лева с боядисването (преди 2 години)
само не обещавам кога ще стане, че в тия снегове
аз обаче все още чакам да го видя това Толедо, ама ....
някой няма ли снимки
nero написа::oops: олеее съвсем съм забравил
снимах го, само дето е без летите джанти заради зимата
ами братле, какво да кажа, без да си кривя душата, очаквах повече, е мерси за това, където снима колата, но от цялата работа само малко, и пак казвам малко ми хареса предната броня
mod edit: wili98
махнах поне снимките от цитата по прегледно става не мислиш ли?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
майна, колата не е моя и нямам нищо общо с нея тъй че няма за какво да се сърдя...
просто да я видите...
смятайте ,че тунинга е правен преди повече от 2 години, тогава такива са били възможностите. и мене не ме кефи особенно, но качеството на изработката граничи с идеалното.
досега нищо не е подлепяно, залепяно къпрено или пребоядисвано... както си е сложено така си седи.
лично за мене идеалния тунинг е спортно окачване и възможно по големи джанти
п.п. в крайна сметка ,момчето на което е колата това си е избрало да му сложат, нали знаете...каквото каже клиента това е

просто да я видите...
смятайте ,че тунинга е правен преди повече от 2 години, тогава такива са били възможностите. и мене не ме кефи особенно, но качеството на изработката граничи с идеалното.
досега нищо не е подлепяно, залепяно къпрено или пребоядисвано... както си е сложено така си седи.

лично за мене идеалния тунинг е спортно окачване и възможно по големи джанти

п.п. в крайна сметка ,момчето на което е колата това си е избрало да му сложат, нали знаете...каквото каже клиента това е

!!
zna4i pi4 slaga6 visoko antikrilo (aluminyyevo) REMUS,niska bronq otpred i odzad pragove i otvori na kapaka i celiq panair e okolo 900lv. za tova 6te ti prepora4am edin sayt na magazin v haskovo www.redline-tuning.com moqta JETTA q oburudvah v tozi magazin
mod edit: brabus Колега, тук използваме КИРИЛИЦА!
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !!
dqkata написа:zna4i pi4 slaga6 visoko antikrilo (aluminyyevo) REMUS,niska bronq otpred i odzad pragove i otvori na kapaka i celiq panair e okolo 900lv. za tova 6te ti prepora4am edin sayt na magazin v haskovo www.redline-tuning.com moqta JETTA q oburudvah v tozi magazin