Проект GOLF 3 Red Dragon

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Проект GOLF 3 Red Dragon

Мнениеот dj_runner » Пет 12 юни 2009 11:33

Здравейте на всички фенове на VW. Искам да ви запозная с моята красавица..
Имам само 1 снимка от миналото (кой ще снимка грозна кола десетки пъти , ако знаех , че ще я направя така , може би щеше да има повече снимки) и е с лошо качество тъй като е с 0.3mpx камера , от миналата година е снимката.
Изображение
Първо си посвежих цвета на колата с по-нов червак.. - 700 лева
После си смених джантоците с 16 цолови borbet , които носят някакви си 215/40/16 гуми (в момента изобщо не приличат на гуми "като балатум са") - 900 лева (гумите са много скъпи ,че и втора употреба ги купих м*м* му)
Изображение
Предна броня , решетка , вежди и халогени(декоративни) с мигачи - 600 лева
Изображение
Спортни огледала и смяна на цвета - 250 лева
Януари месец ходих към Турция и един познат ме закара до един монтьор , който ми проби тавана за да ми направи ел. люкче и до сега съм много доволен - 200 Euro с кабели , бушони и т.н
Смених окачването с твърдо (спортно) и за сега е на 4 пръста от земята , още първия ден след като си смених окачването си надрасках бронята :oops: - 120 лева
Не съм барнал фаровете и стоповете HeLLa са номер 1 :screwy

Характеристики на колата:
Дата на производство: 17.05.1993г.
Тип двигател: Бензинов Моно инджекция
Мощност: 75 к.с.
Обем: 1600куб.

Екстри:
Ел.Огледала , Ел.Люк , Ел.Стъкла , Централно заключване , Инсталирани кабели за "Буммм Баммм Буммм" и Великолепна ръчна сперачка :screwy mhihi

Допълнителна информация:
Всичко платено (данъци , гащи и т.н)Колата ходи като с 150 коня сериозно!!! :обичам ви

И ето какво се получи с кола купена за 3000 лева (с моите сувенири достигна до 6500 лева)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

И ето ме и мен с Red Dragon.

Изображение

Потребителски аватар
negodnika
Автомобил: Golf MK II GTI+GL
Двигател: PB+EZ
Контакти:

Re: Проект GOLF 3 Red Dragon

Мнениеот negodnika » Пет 12 юни 2009 11:59

А какви са модификацийте по двигателя,че да върви като 150коня :?:

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пет 12 юни 2009 12:03

negodnika написа:А какви са модификацийте по двигателя,че да върви като 150коня :?:

Ами можем лесно да разберем :) Аз скоро ще си ходя до бургас, там като се прибирам редовно има сверки. Може да сверим и конюшните, щом са по равен брой :wink:

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Пет 12 юни 2009 12:03

Не разбирам от двигателите , но съм се качвал на опелче 1.8 16V 110 коня вектра 99модел, голяма е разликата с наемането , дига без проблем 170км/ч повече не съм пробвал и бая върти , но съм забелязал , че гори над 10литра извън градско , а градско :screwy

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Пет 12 юни 2009 12:06

Tishku написа:
negodnika написа:А какви са модификацийте по двигателя,че да върви като 150коня :?:

Ами можем лесно да разберем :) Аз скоро ще си ходя до бургас, там като се прибирам редовно има сверки. Може да сверим и конюшните, щом са по равен брой :wink:

Може.. само да си намеря гуми , че с тези на всеки завой дрифт правя и то без да искам mhihi

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Пет 12 юни 2009 12:13

Голфчето е станало добре, джантата много го отваря :applause: ,(и все пак оправдава разхода mhihi) Единственото ми предложение е да смениш крушките на фаровете.

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Пет 12 юни 2009 12:19

колега за секунда си помислих че си го купил така от една автокъща до ветрен но явно не щото там мотора беше 60 коня не знам дали си я виждал иначе имаше съшия тунинг като твойта
иначе колата е мн добре, харесвам мн тъмната хела за стоп и аз съм с такава но на тебе ще ти ходи мн кристалното депо много(лично мнение) :applause:
виж на един колега от бс как стоят на червеничкото viewtopic.php?f=53&t=114741&start=105

Потребителски аватар
bbboiko2004
Автомобил: VW Polo 2f
Двигател: 3f - 1993

Мнениеот bbboiko2004 » Пет 12 юни 2009 14:18

Колата се получава доста добре едно предложение от мен ако пзоволиш :
отзад някакво крилце било то и оригиналното на GTI някак си така седи празна задницата :beer

Потребителски аватар
Kung_Fu_Panda
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kung_Fu_Panda » Пет 12 юни 2009 14:55

верно ли по тоя спрелтак си хвърлил толкова пари :shock
изглежда добре ама всички дизели да минават покрай тебе, малко смешно

само предния капак не ми харесва, тая вежда ако се завари/китне ще стане супер, ама така много ми перниканее

и фаровете поне двусекционни, то верно хела супер ама тея едносекционните са отвратителни

джантата е страхотна :да:

поздрави

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Пет 12 юни 2009 16:09

xalerrelax написа:колега за секунда си помислих че си го купил така от една автокъща до ветрен но явно не щото там мотора беше 60 коня не знам дали си я виждал иначе имаше съшия тунинг като твойта
иначе колата е мн добре, харесвам мн тъмната хела за стоп и аз съм с такава но на тебе ще ти ходи мн кристалното депо много(лично мнение) :applause:
виж на един колега от бс как стоят на червеничкото viewtopic.php?f=53&t=114741&start=105

Да виждал съм я , но само от далече и май беше с 2 врати и червено фолио в предното стъкло. Сега имам 2 лева .. като набарам от някаде още 3 нулички след 2-ката.. ще си сменя двигателя с някоя Vr6'ца. Но да знаете ,че ако получа добра оферта може да я продам , без да скимна очички. н :kissy:

А за веждите не мога да намеря добър майстор и ако ми я направи сигурно целия капак ще ми пребоядисва.

А за антикрилото , мисля да си купя едно такова за 240лева Изображение искам да е нещо по съвременно :)

А за стоповете има време.. както и за фаровете , но за сега съм удрял едно око на Изображение и Изображение

Потребителски аватар
BS
Автомобил: A6
Двигател: BAU
Контакти:

Мнениеот BS » Пет 12 юни 2009 16:36

Колега лично мое мнение, е по добре недеи слага такава "пеика" .По добре сложи някои оригинално споилерче от GTI-ка,ше му ходи повече :)
Успех

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пет 12 юни 2009 17:01

BS написа:По добре сложи някои оригинално споилерче от GTI-ка,ше му ходи повече :)

И по-ефективно може да се окаже. Една такава "пейка" неправилно монтирана от антикрило много лесно може да стане на крило. Докато на оригиналния няма каво да му сгрешиш.

Последна промяна от radi_nrj на Съб 13 юни 2009 0:06, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PeshoVW
Автомобил: VW Golf II
Двигател: EZ
Контакти:

Мнениеот PeshoVW » Пет 12 юни 2009 21:40

radi_nrj написа:
BS написа:По добре сложи някои оригинално споилерче от GTI-ка,ше му ходи повече :)

И по-ефективно може да се окаже. Една таката "пейка" неправилно монтирана от антикрило много лесно може да стане на крило. Докато на оригиналния няма каво да му сгрешиш.

И аз също мисля като колегите по-добре би стоял и отивал оригиналния спойлер. Но все пак колата е твоя и както на теб ти харесва така ще я караш. Успех с голфчето добре се получава. :beer

Потребителски аватар
Bucket
Автомобил: Skoda O2 комби TDI BMM
Двигател:

Мнениеот Bucket » Сря 17 юни 2009 15:48

Не мога да разбера какво ви става на всички....
Ще си слагаш пластмасови фарове произведени в Буркина Фасо,а в същото време гумите ти са на парцал?!
Какво чакаш,добра оферта за втора употреба галоши ли?!?
Предната решетка и огледалата наистина ли ти харесват?!?
А и с тези гуми има ли нещо здраво по предницата изобщо?!

:bishop

Потребителски аватар
dj_runner
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dj_runner » Сря 17 юни 2009 18:06

Айтос има хубави пътища :screwy :lol: но наистина те подкрепям , няма нищо по-хубаво от оригинала :kissy:

Върни се в “Оптичен тунинг”