зеления....
- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
зеления....
правен в бг от сериозен vw-нист.на фона на пластмасовото "течение" обзело горката ни тунинг сцена,мисля че тази кола изглежда наистина добре...........

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Зеленият е много добър!
хора, един тъп въпрос - като се махнат веждите и праговете (оригиналните на гти) не исглеждат ли броните някакси висящи? Защото и аз съм се замислил да ги махна, за да стане по-изчистена колата, но ми се струва, че ще остане ръб между предната броня и калника. Веждите на Зеления разширявани ли са, или са стандартните?
хора, един тъп въпрос - като се махнат веждите и праговете (оригиналните на гти) не исглеждат ли броните някакси висящи? Защото и аз съм се замислил да ги махна, за да стане по-изчистена колата, но ми се струва, че ще остане ръб между предната броня и калника. Веждите на Зеления разширявани ли са, или са стандартните?
- brabus
- R-циклопедист на VW
- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
musura написа:хора, един тъп въпрос - като се махнат веждите и праговете (оригиналните на гти) не исглеждат ли броните някакси висящи? Защото и аз съм се замислил да ги махна, за да стане по-изчистена колата, но ми се струва, че ще остане ръб между предната броня и калника. Веждите на Зеления разширявани ли са, или са стандартните?
прави се - ето пример

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
gas написа:brabus написа:Колата е много, много хубава. Четох за нея и статията в списание Тунинг, само да вметна, който не знае е 16V (PL), а чувам, че турбо ще се слага, но други да кажат
слага му се турбо в момента,мисля че ще му отива![]()

- gas
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
landwarrior написа:gas написа:brabus написа:Колата е много, много хубава. Четох за нея и статията в списание Тунинг, само да вметна, който не знае е 16V (PL), а чувам, че турбо ще се слага, но други да кажат
слага му се турбо в момента,мисля че ще му отива![]()
ти не се помотвай еми се забързайте със широкото че май месец-изложението наближава
аз съм само наблюдател на тия мероприятия