Според вас кое е по удачно зяа 16ките трябва ли преправяне пак или не... ше ми качи ли разхода по големия цолаж и дали ще спане колата като мощност.. до сега съм бил само със 14ки..
Благодаря предварително

колегата е прав ама е забравил да спомене че ако ЕТ-то не е подходящо демек ако са много изнесени джантите ще ти жулят в калниците и ще се наложи преправяне, но аз определено гласувам за 17-киG60 написа:Слагаш 17 максимум 7,5J с гуми 205/40/17 и няма кво да преправяш джантите си влизат като заводски! Но ще ти качат разхода малко, ще ти спънат колата доста и ще вози като каруцаСъс 16-ки историята е същата
колегата е прав ама е забравил да спомене че ако ЕТ-то не е подходящо демек ако са много изнесени джантите ще ти жулят в калниците и ще се наложи преправяне, но аз определено гласувам за 17-киG60 написа:Слагаш 17 максимум 7,5J с гуми 205/40/17 и няма кво да преправяш джантите си влизат като заводски! Но ще ти качат разхода малко, ще ти спънат колата доста и ще вози като каруцаСъс 16-ки историята е същата
Wotan написа:Джантите са същите като на колегата Г60 само дето не мога да преценя твоите 16ки или 15ки са .. иначе модела е 1 към 1 много кефят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта