ЗАДНА ВРАТА-махане на номера

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
DVD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

ЗАДНА ВРАТА-махане на номера

Мнениеот DVD » Пет 24 фев 2006 9:43

какво да направя като затворя номера на задната врата - вупроса ми е как става отключването на багажника като затворя мястото на номера; колата е GOLF 3 с 3 врати
Кажете начини за това?
Предварително благодаря
gruebel

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Пет 24 фев 2006 10:11

...

Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 16:57, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
r_tuning
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот r_tuning » Съб 25 фев 2006 0:07

с ма6инка за централно,но се слага на механизма на тази 6танги4ка кадето се отваря а не на заклу4ване и отклу4ване..и си слага6 коп4е някаде по таблото и си готов пи4:)

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Съб 25 фев 2006 0:15

машинката за централно не може да приложи такова усилие, че да отвори..

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 25 фев 2006 0:25

wili98 написа:машинката за централно не може да приложи такова усилие, че да отвори..

Може можеееееее, аз на стария голф си го бях направил така и го бях вързал към допълнителния канал на алармата.

Потребителски аватар
perry
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот perry » Вто 28 фев 2006 12:28

Аз карах една СИЕРА и ми се шчупи бравата от заде и си я отварях от вътре с едно въженце,и така и я продадох,

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 28 фев 2006 12:53

perry написа:Аз карах една СИЕРА и ми се шчупи бравата от заде и си я отварях от вътре с едно въженце,и така и я продадох,

На Бащами голфа беше така. БЕше си му направил жило и си го беше извел от пред и без никакъв проблем се отваряше багажника. като на някои коли - някой шкоди примерно си има ръчка до седалката

Потребителски аватар
tedy
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tedy » Сря 01 мар 2006 23:39

wili98 написа:машинката за централно не може да приложи такова усилие, че да отвори..

Естествено че може :!:

Потребителски аватар
Kingpin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingpin » Чет 02 мар 2006 1:44

Колко си сигурен в това? :?

Потребителски аватар
syrax
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот syrax » Вто 26 сеп 2006 16:16

значи аз прекарах голфа ми /2ка/ през бокса и зазидахме багажника, оттам ако се ползва голямата броня се реже и се прави място за номера за отваряне се слага машнка и направо през бутон се връзва само едно цъкване и освобождава багажника аз го направих така само че ще отварям с дистанционно :))

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Сря 27 сеп 2006 16:31

syrax написа:значи аз прекарах голфа ми /2ка/ през бокса и зазидахме багажника, оттам ако се ползва голямата броня се реже и се прави място за номера за отваряне се слага машнка и направо през бутон се връзва само едно цъкване и освобождава багажника аз го направих така само че ще отварям с дистанционно :))
колега ако може само да ми обясниш как става това с дистанционното, че тука в стара загора ходих при едни "уж" разбирачи и каза .... "ТРЯБВА МНОООООГО РАБОТА И ОЩЕ ТОЛКОВА ПАРИ" ама според мен не трябва да е точно така щото аз искам да си прая така вратите ама не мисля че ще има разлика с багажника или се бъркам ако може направо да ми опишеш целия процес на работа

Потребителски аватар
syrax
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот syrax » Пет 29 сеп 2006 8:37

хммм, значи
махат се дръжката на багажника и там каквито карантии има отвън , и се заварява парче ламарина и се китва , после минава на боя отвътре остава само лоста дето е бил към ключалката . по този начин си елиминираш мястото на номера . аз си купих нови предна и задна броня от широките и задната я занесох на едни пластмасари да ми направят място за номера стана добре, аз му викам на човека незнам колко често ти носят да съсипваш нови брони :))) направи го добре. после и бронята мина през бояджия и от там се слага машинка /аз си купих някакви ментаци за по 8 лв. - вършат работа/ хубаво е ключалката да се пръсне с вд40 за да не се тормози машинката . монтирасе машинката . пускаш + от акумулатора през ключ на удобно място тия дни ще пусна някои пик

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пет 29 сеп 2006 14:54

е да то това ясно аз въпреки че номера си ми е нанормалното място и аз съм си го направил така точно по същия начин но имах предвит за това с дистанционното как става както каза колегата

Потребителски аватар
syrax
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот syrax » Пет 29 сеп 2006 16:13

hmmm znachi za distancionnoto shte pusna nqkoi pik po princip e trudno da se napravi. az programiram chipove i izkorbushih edna kitaiska alarma i si napravih prehodnik kum moq shema za upravlenie s display , na alarmata polzvam samo priemo predavatelq i reletata :))) no ne sam q montiral oshte sistemata sega cukam s edin butn che ne mi ostava vreme da se zanimavam

Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
B_O_S_S_S
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот B_O_S_S_S » Пет 29 сеп 2006 17:19

Това значи ти си го правил а няма ли нещо такова направо готово един колга тука от форума каза че имало някви направо готови машинки за по 28-30 кинта били ама нещо се изгуби ти имаш ли няква такава информация

Върни се в “Оптичен тунинг”