какво да направя като затворя номера на задната врата - вупроса ми е как става отключването на багажника като затворя мястото на номера; колата е GOLF 3 с 3 врати
Кажете начини за това?
Предварително благодаря
gruebel
ЗАДНА ВРАТА-махане на номера
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 16:57, променено общо 1 път.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
perry написа:Аз карах една СИЕРА и ми се шчупи бравата от заде и си я отварях от вътре с едно въженце,и така и я продадох,
На Бащами голфа беше така. БЕше си му направил жило и си го беше извел от пред и без никакъв проблем се отваряше багажника. като на някои коли - някой шкоди примерно си има ръчка до седалката
- B_O_S_S_S
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега ако може само да ми обясниш как става това с дистанционното, че тука в стара загора ходих при едни "уж" разбирачи и каза .... "ТРЯБВА МНОООООГО РАБОТА И ОЩЕ ТОЛКОВА ПАРИ" ама според мен не трябва да е точно така щото аз искам да си прая така вратите ама не мисля че ще има разлика с багажника или се бъркам ако може направо да ми опишеш целия процес на работаsyrax написа:значи аз прекарах голфа ми /2ка/ през бокса и зазидахме багажника, оттам ако се ползва голямата броня се реже и се прави място за номера за отваряне се слага машнка и направо през бутон се връзва само едно цъкване и освобождава багажника аз го направих така само че ще отварям с дистанционно)
- syrax
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
хммм, значи
махат се дръжката на багажника и там каквито карантии има отвън , и се заварява парче ламарина и се китва , после минава на боя отвътре остава само лоста дето е бил към ключалката . по този начин си елиминираш мястото на номера . аз си купих нови предна и задна броня от широките и задната я занесох на едни пластмасари да ми направят място за номера стана добре, аз му викам на човека незнам колко често ти носят да съсипваш нови брони
)) направи го добре. после и бронята мина през бояджия и от там се слага машинка /аз си купих някакви ментаци за по 8 лв. - вършат работа/ хубаво е ключалката да се пръсне с вд40 за да не се тормози машинката . монтирасе машинката . пускаш + от акумулатора през ключ на удобно място тия дни ще пусна някои пик
махат се дръжката на багажника и там каквито карантии има отвън , и се заварява парче ламарина и се китва , после минава на боя отвътре остава само лоста дето е бил към ключалката . по този начин си елиминираш мястото на номера . аз си купих нови предна и задна броня от широките и задната я занесох на едни пластмасари да ми направят място за номера стана добре, аз му викам на човека незнам колко често ти носят да съсипваш нови брони

- syrax
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hmmm znachi za distancionnoto shte pusna nqkoi pik po princip e trudno da se napravi. az programiram chipove i izkorbushih edna kitaiska alarma i si napravih prehodnik kum moq shema za upravlenie s display , na alarmata polzvam samo priemo predavatelq i reletata
)) no ne sam q montiral oshte sistemata sega cukam s edin butn che ne mi ostava vreme da se zanimavam