mod edit: vasstop
lilo_stich написа:може,но дали ще се справиш сама
така е,но дамата не каза че ще го прави тя.затова я питах дали ще се справи.нема се сърдишpaco написа:lilo_stich написа:може,но дали ще се справиш сама
Аз отдавна не подценявам някой хора от нежня пол![]()
Евала за мерака.
Та на въпроса...
Маха се вътрешната кора на вратата и се открива механизма на ключалката. На нея има две метални пръчки който предават усилието от ключалката към заключващия механизъм. Те трябва да се отстранят като на тяхно място се монтира машинка от ценртално заключване, която се командва от бутон предварително монтиран някъде по таблото. Лесен за ползване , но и скрит за джамбази. Примерно в жапка или под волан.
Имаше и тема някуде по въпроса със снимки май![]()
РАСО
skarlet_x написа:Бих искала да премахна заключващиятия механизаъм на вратата на багажника, и да го направя да се отключва от вътре.Става вапрос за GOLF 2.Може ли да ми обясните по подробно как става това
е,има желание.няма да и откажем помощ,ама неможем да намерим тематаtedy написа:skarlet_x написа:Бих искала да премахна заключващиятия механизаъм на вратата на багажника, и да го направя да се отключва от вътре.Става вапрос за GOLF 2.Може ли да ми обясните по подробно как става това
Сигурна съм, че в Пловдив има хора които се занимават с тези неща, най - добре закарай колата да ти го направят! Чиста работа, какво ще се мъчиш?!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 51 госта