В последствие се сдобих и с ниски пружини които смъкнаха значително колата.
Проект Vento_1.8 16V PL
- Piro_vw
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Проект Vento_1.8 16V PL
Искам да ви разкажа и моита история от покупката на първата ми кола и добрите и лоши моменти свързани с нея.Това е един проект който може би няма да бъде завършен никога,защото идеите в главата ми не спират да се разрастват.Ще приложа и някои снимки как изглеждаше колата в началото.

Последна промяна от Piro_vw на Пон 30 яну 2012 18:42, променено общо 10 пъти.
- Piro_vw
Re: Проект Vento в развитие
И както винаги се ще изкочи нещо което да спъва добрата работа,може би 5-6 месеца след като звех колата и се случи един не много тежък удар отзад в дясно.

Но и това не успя да попречи на развитието на проекта.Поставянето на стикери и леко боядисване на джантите пак ме върнаха в играта.

Дотук колата беше позакърпена и що годе добре изглеждаща,но леко финансово затруднение попречваше за доизпълняването на замислените от мен работи.Но и това не успя да ме спре и леко по леко все нещо ново и ново се слагаше по колата.

И аудио системата беше почти завърше,както и поставянето на тъка нареченето спортно гърне [но за тях снимки по късно]
Имаше малко спънки с един широк нож от Голф3 но и тои не можа да ме спре,както знаете разликата в броните на Вентото и Голф3 е малка но значителна.
Но и това не успя да попречи на развитието на проекта.Поставянето на стикери и леко боядисване на джантите пак ме върнаха в играта.
Дотук колата беше позакърпена и що годе добре изглеждаща,но леко финансово затруднение попречваше за доизпълняването на замислените от мен работи.Но и това не успя да ме спре и леко по леко все нещо ново и ново се слагаше по колата.
И аудио системата беше почти завърше,както и поставянето на тъка нареченето спортно гърне [но за тях снимки по късно]
Имаше малко спънки с един широк нож от Голф3 но и тои не можа да ме спре,както знаете разликата в броните на Вентото и Голф3 е малка но значителна.
- Piro_vw
По късно още снимки
- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
Хайде колега давай и другите снимки. Предполагам там е съществуната част от проекта.
Поздрави.
Поздрави.
- Piro_vw
zdravko_dimitrov1986 написа:Хайде колега давай и другите снимки. Предполагам там е съществуната част от проекта.
Поздрави.
Продължението не е много приятно но като съм започнал няма да крия нищо.Сега ще видите какво се случва при секунди невнимание и един неправилно спрял трактор,за щастие само колата пострада а на пътниците им няма нищо за което съм много доволен.
В последствие колата беше реставрирана и следа от това неприятно чудо нямаше,малко на домашни условия в началото но същественатачаст я извърши маистор които си разбира от работата и я направи кукличка.По време на ремонта дори бяха подобрени някои работи по външния вид,отстранена е задната емблема на багажника,преправена е предната решетка и още много работи за които нямам снимки в момента но ще се постарая да ви покажа всичко.
- vaso18
- T.N.T.
- Автомобил:
- Двигател:
добре е ще следя занапред 

- baivan
- Автомобил: Vento
- Двигател: 1.8T
А аз си мислих, че съм единствен от форума, който има Венто и е решил да го направи така, че да се отличава на пътя. Браво!
Малко предложения и критики от моя страна:
Сложи си решетките на бронята под мигачите или сложи черна мрежа(тунинг мрежа) там и в средния отвор на бронята(тва назъбеното).
Сложи си халогени и бленди до мигачите или пък само 4 бленди, че така стърчат грозни дупки
Незнам харесва ли ти тая решетка дето си направил, аз по рано като тръгнах да правя моето Венто си бях направил подобна и в последствие я махнах... не мислиш ли, че зее бая голяма дупка така и с решетка без емблема би било по добре?
Успех с проекта, който си захванал...и да те предупредя - влизат много повече пари от колкото си мислиш и като почнеш няма спирка, ноооо "кеф цена няма"
Малко предложения и критики от моя страна:
Сложи си решетките на бронята под мигачите или сложи черна мрежа(тунинг мрежа) там и в средния отвор на бронята(тва назъбеното).
Сложи си халогени и бленди до мигачите или пък само 4 бленди, че така стърчат грозни дупки

Незнам харесва ли ти тая решетка дето си направил, аз по рано като тръгнах да правя моето Венто си бях направил подобна и в последствие я махнах... не мислиш ли, че зее бая голяма дупка така и с решетка без емблема би било по добре?
Успех с проекта, който си захванал...и да те предупредя - влизат много повече пари от колкото си мислиш и като почнеш няма спирка, ноооо "кеф цена няма"
- Piro_vw
Колега има много работи за доискусоряване ама за сега тъка,като посабера малко парици ще има и нови и подобрения на старите работи,а за бронята съм замислил някои работи но дано не ми мине котка път.Благодаря за мнението
- Lubo 85
- Автомобил: vw golf MK3
- Двигател: AFT 1996
Доста добра работа,като се има в предвид след удара на какво прилича,сега мисля че изглежда превъзходно. Успех за напред,ще следя темичката с интерес.

- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
След всичко което си преживял с тази кола и продължаваш да се трудиш по нея мога само да ти кажа едно ГОЛЯМО ЕВАЛА
За решетката мисля,че този е най-приемливия варянт:

За решетката мисля,че този е най-приемливия варянт:

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Аз си мисля за всеки случай да викнеш поп да я освети тая кола, че нещо май няма късмет. Иняе адмирации за постигнатото и успех за напред.
- dbanchev
- Автомобил:
- Двигател:
Браво колега шапка ти свалям за ентусиазма и мерака по тая колица! След всичко което е претърпяла да я направиш да изглежда толкова добре
, пожелавам ти само безаварийни занапред и все хубави моменти с Вентото
.