колеги реших да постегна моя голф защото здраво е ръждясал на някои места, двата калника,два прага,две задни вежди и по пода ще има кво да се прави и така иначе ще го боядисвам за това мисля да го направя по различен и ми доиде идеята за vento look и някои готин цвят например оранжев.вече си порачах от Германия фарове и маска без емблема на FK купих и капак от венто. ако имате идеи моля споделетеги в тази тема осбено с снимков матерял
Прикачени файлове
Последна промяна от VENISH_GOLF_3_GT на Пет 23 сеп 2011 18:45, променено общо 12 пъти.
Оранжев не съм виждал до сега (направен а не някой сепед), а дали мислиш да продаваш джантите. ако мислиш да им земеш някой лев, драсни 1 лс с инфо и цена за тях
колега моита маска е цяла за това трябва да я смена с нова. а за броните ще ги закарам на гр. Троян там има много добри майстори ще ги карам да махнат фугите да ги заоблят ще махнат и мястото за номера и мястото за халогена ще остане само блендата с мигача
Последна промяна от VENISH_GOLF_3_GT на Пет 04 фев 2011 14:34, променено общо 1 път.