Jetta 2 - питане
- vesco_divia
- Автомобил:
- Двигател:
Jetta 2 - питане
Понеже не намерих подходящо място за тази тема реших че тук е най-добре . Искам да попитам какви седалки може да се сложат на Jetta 2 нещо по ново за да бъде малко по комфортна ??? Бора , поло или пасат ??
- Vento
- Автомобил: Vento+Golf 2+Golf 3
- Двигател: ABS+ABF+ABV
Re: Jetta 2 - питане
Без преправяне на шините за захващане към купето или на краката на седалките - нищо не може да се сложи.
Има много теми за седалки
Има много теми за седалки

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
За по-комфортна първо започни от окачването - смяна на всичко, което тропа и лопа, смени си всички възможни тампони, нови амортисьори. Ако пак ти е некомфортна, просто я продай и си вземи... Ситроен 

- maniaka
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:За по-комфортна първо започни от окачването - смяна на всичко, което тропа и лопа, смени си всички възможни тампони, нови амортисьори. Ако пак ти е некомфортна, просто я продай и си вземи... Ситроен
Викаш ако сложи други седалки няма да има ефект а?

- vesco_divia
- Автомобил:
- Двигател:
аз не казвам че ми е неудобно а просто да придобие по добър вид нещо по различно да бъде !
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Е, това е друга работа, че искаш да изглежда по-различно. Аз си мислех, че говорим за комфорт.
Жокер - минах през три комплекта седалки - първите ми от CL модификация, текстил, вторите "плитко рекаро" в момента съм с плюш от GL. Да, малко по-меки са от предните две, ама не ми се вдигна комфорта на возията от тях
Казваш на Мк2 седалките не струват, така ли?

На майка ми пасатора Б5.5 е с плюшен салон и не ги намирам за по-комфортни от моите седалки
Просто като форма изглеждат по-съвременно, нищо повече. Комфортът в по-голямата си част мисля, че идва точно от окачването и в частност - неговото съдържание като брой компоненти. 
Викаш ако сложи други седалки няма да има ефект а?Защото голф 2 с дълбоко рекаро от 4ка има невероятната разлика с 2во рекаро
Защо така? Жокер по окачването на колата не е пипано нищо само са сменени седалките
Жокер - минах през три комплекта седалки - първите ми от CL модификация, текстил, вторите "плитко рекаро" в момента съм с плюш от GL. Да, малко по-меки са от предните две, ама не ми се вдигна комфорта на возията от тях

На майка ми пасатора Б5.5 е с плюшен салон и не ги намирам за по-комфортни от моите седалки

stefan4o написа:Е, това е друга работа, че искаш да изглежда по-различно. Аз си мислех, че говорим за комфорт.Викаш ако сложи други седалки няма да има ефект а?Защото голф 2 с дълбоко рекаро от 4ка има невероятната разлика с 2во рекаро
Защо така? Жокер по окачването на колата не е пипано нищо само са сменени седалките
Жокер - минах през три комплекта седалки - първите ми от CL модификация, текстил, вторите "плитко рекаро" в момента съм с плюш от GL. Да, малко по-меки са от предните две, ама не ми се вдигна комфорта на возията от тяхКазваш на Мк2 седалките не струват, така ли?
На майка ми пасатора Б5.5 е с плюшен салон и не ги намирам за по-комфортни от моите седалкиПросто като форма изглеждат по-съвременно, нищо повече. Комфортът в по-голямата си част мисля, че идва точно от окачването и в частност - неговото съдържание като брой компоненти.
Грам не искам да те опровергавам ама рекарото на аудито ми в момента е афтърмаркет и до ден днешен не съм намерил по-твърда седалка, много по-твърди от нормалните гти седалки... след като ги сложих имах чувството че нещо страшно се случва през трамвайните линии...
- vesco_divia
- Автомобил:
- Двигател:
Готино е

-
- Автомобил:
- Двигател:
mk1gti написа:stefan4o написа:Е, това е друга работа, че искаш да изглежда по-различно. Аз си мислех, че говорим за комфорт.Викаш ако сложи други седалки няма да има ефект а?Защото голф 2 с дълбоко рекаро от 4ка има невероятната разлика с 2во рекаро
Жокер - минах през три комплекта седалки - първите ми от CL модификация, текстил, вторите "плитко рекаро" в момента съм с плюш от GL. Да, малко по-меки са от предните две, ама не ми се вдигна комфорта на возията от тяхКазваш на Мк2 седалките не струват, така ли?
На майка ми пасатора Б5.5 е с плюшен салон и не ги намирам за по-комфортни от моите седалкиПросто като форма изглеждат по-съвременно, нищо повече. Комфортът в по-голямата си част мисля, че идва точно от окачването и в частност - неговото съдържание като брой компоненти.
Грам не искам да те опровергавам ама рекарото на аудито ми в момента е афтърмаркет и до ден днешен не съм намерил по-твърда седалка, много по-твърди от нормалните гти седалки... след като ги сложих имах чувството че нещо страшно се случва през трамвайните линии...
е това вече не ечак толкова готино, чак на седалките да усещаш трамвайните линий

- batko_miro
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: CHGA 2010
viewtopic.php?f=1&t=168030&
Има писано за голф 2/джета
Има писано за голф 2/джета
Passko_1.8mi написа:
Е да естествено

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Седалките спрямо финансите. Ако имаш кинти, можеш да си сложиш и от Голф 6
а ако нямаш, слагаш една по мека възглавница и си караш 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Stefan написа:Седалките спрямо финансите. Ако имаш кинти, можеш да си сложиш и от Голф 6а ако нямаш, слагаш една по мека възглавница и си караш
Напълно съгласен!