Хайде на огледа

Отне ми около половин час да я огледам обстойно и два тигела, час след това вече си бяхме вкъщи 8)

Таванът леко мръсен, но в перфектно състояние :)

Дойде понеделник и хайде на преглед и регистрация

Запознаване с братята

и се почна с едно каране по каньони и язовири

От тук се започва с промяната. Обмислях дали да не пусна темата на пролет, когато очаквам колата да придобие повече вида които съм замисли, но прецених, че никога не е излишно да се получи някоя странична идея и критика. Нека започна с нещата които се промениха.
Започна се с дреболий.
Поради някаква причина нямаше халогените което някак си ми седи неестествено на мене. Също се забелязва и зайгравката ми с огледалата, капачката и емблемата, малко лигавщини ама..

Изпадна нещо интересно, чисто новичък ОЕМ от фолксваген комплект сутиен за капака и бронята. Доста полезно за мен, тъй като по-голямата част от времето съм на магистралата и предпазва от камъчетата. В момента сложих само това на капака, за бронята евентуално зимата.

По интериора няма да са големи промените, топка на скоростите от 20 jahre, комплект педали от ТТ заедно с мъртвия педал, едно воланче от Корадо, че тоя американския нещо не ми харесва и още разни неща. Също и долната жабка под еърбега съм подготвил. Предните седалки както става ясно са за претапициране. Малко по-късно снимки на интериора в момента до където съм стигнал.
Още малко от екстериора на колата. Антената от калника изчезна също.

Колата е малко джипче в момента, но тъй като бях доста зает през летния сезон да и се наслаждавам, нямаше време за много работа по нея, но скоро по-сериозно.
Следващите неща които ще последват са койлове и джанти. Целта ми за колата е стилна и изчистена, това е моят идеал за фв с разни дребни елементи.
Много се замислям за широк нож, както и за зелена/черна хела така, че ще ми трябват малко мнения отностно това.
С това започвам тази тема и с надеждата ми да успея да направя една стилна кола.