След известно време изкарано зад волана реших да сменя джантите.

Извянявам се за лошото качество на снимката

С течение на времето и всекидневното ровене в vwclub.bg реших да го направя с една чистачка и червен кант на маската за което получих помощ от раздела "Направи си сам"

А ден по късно и да преместя рег. номер в ляво на предната броня.

Не мина и една седмица и една стутрин за добро утро видях, че някой кадърен водач ми е пукнал бронята

Поради това, че беше зимния период реших да изчакам до на пролет и след това да я оправя. През това време докато се ровя в форума намерих лайсна за над фаровете отгоре, за коя ми съдейства колегата elmagnifico за което му благодаря.

Мина време зимата отмина и реших да се захвана с бронята, като прецених да запълня отворите за халогените.

Всичко се получи мн добре, но за съжаление нямам снимков метериал който да Ви представя.
След едно добро лято и есенен сезон дойде отново зимата и тъй като през зимния период избягвам да го карам поради ниската си височина реших да заменя 15 цоловите джанти с 17-ки за което ми помогна колегата niki8120.Първоначално ги монтирах само отзад поради липса на подходящи гуми за отпред.

Един слънчев зимен ден когато се стопи снега и си пиех бирата с колегата и запален фен на vw голф paf4o_84 решихме да сложим и предните джанти.

И докато се наслаждавахме на 17-те реших да преместя задния номер от вратата на багажника долу на задната броня като бонус монтирах и тази добавка към нея

След многоборйните дреби промени се реших да направя нещо по сериозно от рода на пълно преобразуване на автомобила с началото от широки брони на тесни с червен кант и широк нож. За момента очаквам вашите мнения и комнетари по въпроса за което ще Ви бъда мн благодарен!