Също така някои от вас добре познават автомобила, но все пак за останалите - Голф 3 ГТИ с 2Е мотор произведен 1994 година.

Brock B2 4x9J ET15 & Supersport Coilover HIGH. Следва раздуване и премахване на вежди лайсни и т.н.

Изчистване на бронята, решетка без емблема, а по късно и фарове с мигач, както и спортни огледала.

и любимата ми снимка

Слева сливане на веждата с капака и изчистване на задницата

и едни кристални стопчета

А май забравих да спомена, че сърцето е сменено с АБФ, както и скорости от Пасат 9А

И така идва момента в който Голфът се разделя с своя собственик. След това сменя няколко други и по ирония на съдбата попада в мойте ръце.
Състоянието в което го взех, не беше това което очаквах, но пак върши работа за основа.

Идеята е в крайна сметка да се получи нещо подобно, към което се е стремил Иво и което също ми допада ! !

Първо започнах да отстранявам някой проблеми който ми се набиват на очи. Вратите бяха провиснали и се наложи подмяна на пантите и реглаж наново.
Една вечер нямаше какво да правя и се заиграх с смукателния колектор.

Също вдигнах колата за да може да се кара зимата.

А ето и в момента как изглежда с новите фарчета, замисълът за бронята се вижда горе долу.

А ето и отзад как изглежда с оригиналната броня (която естествено ще се доработва