Според мен теми от сорта: "Сложих си аларма", "Боядисах си джантите" , "Дайте акъл как да си осера колата" НЯМАТ МЯСТО В ТОЗИ РАЗДЕЛ.
Много хора с наистина сериозни проекти като гледат тука за какви работи става въпрос не искат да пишат, а повярвайте ми има какво да се види и научи. Според мен такива така наречени "проекти" нямат място тука.
Всеки като си купи няква дрънкулка за бангията гледа да се похвали тука.....несериозна работа.
Смятам , че много хора ще ме подкрепят.
Нищо лично към никой.
Напоследък само яки "проекти" в тоя раздел.
- Волен
- Автомобил: 1996 Polo 6N
- Двигател: 1H
Re: Напоследък само яки "проекти" в тоя раздел.
Отчайващо прав си...
По едно време се бяха позатегнали нещата относно подобни теми, но явно за да не се изпада в конфликти се реши пак да се остави раздела на произвола.
И аз нищо лично..
По едно време се бяха позатегнали нещата относно подобни теми, но явно за да не се изпада в конфликти се реши пак да се остави раздела на произвола.
И аз нищо лично..
- neiki4a
- Автомобил: polo 6n1
- Двигател: 1.4 16V
- Контакти:
евала се някой трябваше да го каже тва нещо раздела е пълен с безмислени теми нека се вземем в ръце и не осерем хубавия форум
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
м даа време беше на някой да му писне само глупости се пишат май на последък 

- Speedy86
- Автомобил: Audi A4 1.8 20V
- Двигател: ADR 1996
И аз се присъединявам защото и аз бях пуснал една тема ама вече ми дойде акъла и се осъзнах 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
И мене след като видях една тема малко ми се видя чудно,но....
Незнам дали тези "проекти" влияят на останалите колеги,но като цяло ми звучи леко несириозно от рода-смених си алармата или касетофона.Всеки се простира според чергата си,не сме милионери,ама пък бива ли да пускам тема,че съм си сменил аеробиона в колата.
Не желея да убидя никой,поради простата причина,че и аз преди година имах подобна тема и като видях на къде тръгна просто я разкарах.
Незнам дали тези "проекти" влияят на останалите колеги,но като цяло ми звучи леко несириозно от рода-смених си алармата или касетофона.Всеки се простира според чергата си,не сме милионери,ама пък бива ли да пускам тема,че съм си сменил аеробиона в колата.
Не желея да убидя никой,поради простата причина,че и аз преди година имах подобна тема и като видях на къде тръгна просто я разкарах.
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз за това изтрих моя "проект" и мисля когато имам нещо завършено тогава да направя тема
Много злоба, много ненавист...защо всички са се озлобили до такава степен, че вече няма и капка човечност останала в тях, не знам. Та нали затова е ФОРУМ, за да се обменят ИДЕИ, ОПИТ, всичко обединено с една ясна цел - помогни, за да ти помогнат.
Аз лично съм на мнение, че НЕ потребителите са виновни, а това че няма ред ( не говоря за дисциплина )
Повечето от вас са посещавали и чуждестранни форуми и имат база за сравнение. Аз ще оставя един въпросителен, за да може самите собственици на форума да се досетят за какво говоря.
Аз лично съм на мнение, че НЕ потребителите са виновни, а това че няма ред ( не говоря за дисциплина )
Повечето от вас са посещавали и чуждестранни форуми и имат база за сравнение. Аз ще оставя един въпросителен, за да може самите собственици на форума да се досетят за какво говоря.

- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега няма злоба няма ненавист или квото и да е просто има много хора без мнение или без идеи или просто няма на кой да се похвалят и тези теми за който става въпрос са все от хора регистрирани от вчера ,който не четат а само постват ;пример на тема как да си полираме джантите има изписано адски много стъпка по стъпка и изведнъж на последната страница някой се изцепва"мързи ме да чета и за това питам как да си полирам джантите"и не само там навсякъде е така и теми от рода сложих си аларма или направете ми колата на фотошоп и 5 страници а така е хубаво ама я на фотошоп да видим и друго яче..... та така
Точно това е едното, че няма един раздел с гайдове. Да бъде описано стъпка по стъпка: "кое как къде" и самата тема да бъде ЗАКЛЮЧЕНА
Няма един друг раздел Showroom. Всеки, който иска да си ПРЕДСТАВИ колата, а не да се пише в разделите силов и оптичен тунинг. Това са едни от забележките, които имам, но стига с моето мнение, то не е важно
Няма един друг раздел Showroom. Всеки, който иска да си ПРЕДСТАВИ колата, а не да се пише в разделите силов и оптичен тунинг. Това са едни от забележките, които имам, но стига с моето мнение, то не е важно

- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
driver написа:...Много хора с наистина сериозни проекти като гледат тука за какви работи става въпрос не искат да пишат, а повярвайте ми има какво да се види и научи. Според мен такива така наречени "проекти" нямат място тука...
Смятам , че много хора ще ме подкрепят.
Нищо лично към никой.
За съжаление това важи за целия тунинг раздел. В силов тунинг нещата са още по-зле. Радвам се че има хора, на които им писва. Има начини заразрешаване, въпроса е дали има воля. А такава май няма да има докато модераторите имат разногласия по мерките за разрешаване на този проблем...
- pe6kata
- VW експерт
- Автомобил: passat corrado
- Двигател: AAA и АBV turbo
g.enchev написа:...Няма един друг раздел Showroom. Всеки, който иска да си ПРЕДСТАВИ колата, а не да се пише в разделите силов и оптичен тунинг. ..
и нека там бъде мястото за поздравления и изливане на всякакви чувства и възклицания..., че ми писна когато чета някоя тема, на всяко представяне на модификация от автора, да следват поне по две три страници с мнения от рода на-" браво, страшна, трепач, къса си джапанките, хапе си каиша..."
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
И аз мисля така..според мен проект не означава лепенка,друго осветление в таблото,безшарнирните чистачки,или да си купиш кола и за 1 година да си я пастирал,да си сложил едни стопове и фарове и да пуснеш тема "Проекта ми"Разбира се всеки гледа си понаправи колата и да се отличава от другите,но това не става с лев и два..
това според мен е тема за образец какво означава проект
viewtopic.php?f=53&t=169277&start=255
това според мен е тема за образец какво означава проект

viewtopic.php?f=53&t=169277&start=255
- dinkonikolaev
- Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
- Двигател: PF AAM
Като ме зачесахте с тая моята аларма....та край няма
А по темата има още какво да се желае
ОФФ:дайте и моята тема както е тръгнало всичко за образец какви теми НЕ трябва да пускатe
А по темата има още какво да се желае

ОФФ:дайте и моята тема както е тръгнало всичко за образец какви теми НЕ трябва да пускатe

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
dinkonikolaev написа:Като ме зачесахте с тая моята аларма....та край няма
А по темата има още какво да се желае![]()
колега не се засягай