понеже съм зарибен по оптичния тунинг и гледам кой какво прави и до къде е стигнал със собствения си проект, реших и аз да ви покажа развитието на моето голфче.
Голфа повечето от вас сигурно са го виждали в отдел "Продава", но вече не се продава (поне за сега)

Та, голфа е '93г. с мотор ABF 2.0 16V, купен септември 2007г., внос от Италия в перфектно състояние от към мотор, окачване и интериор, имаше само леки козметични забележки от камъчета.
Ето и снимки от самото начало когато я купих:
Карах го в този вид няколко месеца, обаче нещо не ми допадаше във външния вид на колата и след известно време се сдобих с любимите ми фарове за голф3, именно FK Angel eyes + ксенон на късите 8000К
След фаровете дойде време на старата решетка с емблема да бъде заменена с така без емблема и затъмняване на халогените, блендите и мигачите...
Доста време голфа стоя в този вид и на края през един слънчев ден ми изпаднаха малко парички и първата ми работа беше да си купя спортно окачване.
Ето го и него

С новото окачване определено стана много по-стабилна и возията е пиемлива

По мотора нищо не съм правил само махнал средното (огромно) гърне, на мястото на катализатора сложих един малък резонатор и на края едно крайно гърне REMUS, което допринася за стабилния звук, който прави музиката в купето излишна.

=============================================================================
За сега толкова.... Очаквайте продължение с нови подобрения съвсем скоро!