Напоследък само яки "проекти" в тоя раздел.

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
driver
Автомобил: diesel
Двигател:

Напоследък само яки "проекти" в тоя раздел.

Мнениеот driver » Сря 24 фев 2010 19:09

Според мен теми от сорта: "Сложих си аларма", "Боядисах си джантите" , "Дайте акъл как да си осера колата" НЯМАТ МЯСТО В ТОЗИ РАЗДЕЛ.

Много хора с наистина сериозни проекти като гледат тука за какви работи става въпрос не искат да пишат, а повярвайте ми има какво да се види и научи. Според мен такива така наречени "проекти" нямат място тука.

Всеки като си купи няква дрънкулка за бангията гледа да се похвали тука.....несериозна работа.

Смятам , че много хора ще ме подкрепят.

Нищо лично към никой.

Потребителски аватар
Волен
Автомобил: 1996 Polo 6N
Двигател: 1H

Re: Напоследък само яки "проекти" в тоя раздел.

Мнениеот Волен » Сря 24 фев 2010 19:16

Отчайващо прав си...
По едно време се бяха позатегнали нещата относно подобни теми, но явно за да не се изпада в конфликти се реши пак да се остави раздела на произвола.
И аз нищо лично..

Потребителски аватар
neiki4a
Автомобил: polo 6n1
Двигател: 1.4 16V
Контакти:

Мнениеот neiki4a » Сря 24 фев 2010 19:20

евала се някой трябваше да го каже тва нещо раздела е пълен с безмислени теми нека се вземем в ръце и не осерем хубавия форум

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 24 фев 2010 19:22

м даа време беше на някой да му писне само глупости се пишат май на последък :screwy

Потребителски аватар
Speedy86
Автомобил: Audi A4 1.8 20V
Двигател: ADR 1996

Мнениеот Speedy86 » Сря 24 фев 2010 19:23

И аз се присъединявам защото и аз бях пуснал една тема ама вече ми дойде акъла и се осъзнах heavy metal zork

Потребителски аватар
xalerrelax
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот xalerrelax » Сря 24 фев 2010 19:24

И мене след като видях една тема малко ми се видя чудно,но....
Незнам дали тези "проекти" влияят на останалите колеги,но като цяло ми звучи леко несириозно от рода-смених си алармата или касетофона.Всеки се простира според чергата си,не сме милионери,ама пък бива ли да пускам тема,че съм си сменил аеробиона в колата.
Не желея да убидя никой,поради простата причина,че и аз преди година имах подобна тема и като видях на къде тръгна просто я разкарах.

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 24 фев 2010 19:29

аз за това изтрих моя "проект" и мисля когато имам нещо завършено тогава да направя тема

g.enchev

Мнениеот g.enchev » Сря 24 фев 2010 19:46

Много злоба, много ненавист...защо всички са се озлобили до такава степен, че вече няма и капка човечност останала в тях, не знам. Та нали затова е ФОРУМ, за да се обменят ИДЕИ, ОПИТ, всичко обединено с една ясна цел - помогни, за да ти помогнат.

Аз лично съм на мнение, че НЕ потребителите са виновни, а това че няма ред ( не говоря за дисциплина )
Повечето от вас са посещавали и чуждестранни форуми и имат база за сравнение. Аз ще оставя един въпросителен, за да може самите собственици на форума да се досетят за какво говоря. :deal

Потребителски аватар
ANDREYO
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ANDREYO » Сря 24 фев 2010 19:55

Колега няма злоба няма ненавист или квото и да е просто има много хора без мнение или без идеи или просто няма на кой да се похвалят и тези теми за който става въпрос са все от хора регистрирани от вчера ,който не четат а само постват ;пример на тема как да си полираме джантите има изписано адски много стъпка по стъпка и изведнъж на последната страница някой се изцепва"мързи ме да чета и за това питам как да си полирам джантите"и не само там навсякъде е така и теми от рода сложих си аларма или направете ми колата на фотошоп и 5 страници а така е хубаво ама я на фотошоп да видим и друго яче..... та така

g.enchev

Мнениеот g.enchev » Сря 24 фев 2010 19:58

Точно това е едното, че няма един раздел с гайдове. Да бъде описано стъпка по стъпка: "кое как къде" и самата тема да бъде ЗАКЛЮЧЕНА

Няма един друг раздел Showroom. Всеки, който иска да си ПРЕДСТАВИ колата, а не да се пише в разделите силов и оптичен тунинг. Това са едни от забележките, които имам, но стига с моето мнение, то не е важно mhihi

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Сря 24 фев 2010 20:04

driver написа:...Много хора с наистина сериозни проекти като гледат тука за какви работи става въпрос не искат да пишат, а повярвайте ми има какво да се види и научи. Според мен такива така наречени "проекти" нямат място тука...

Смятам , че много хора ще ме подкрепят.

Нищо лично към никой.

За съжаление това важи за целия тунинг раздел. В силов тунинг нещата са още по-зле. Радвам се че има хора, на които им писва. Има начини заразрешаване, въпроса е дали има воля. А такава май няма да има докато модераторите имат разногласия по мерките за разрешаване на този проблем...

Потребителски аватар
pe6kata
VW експерт
VW експерт
Автомобил: passat corrado
Двигател: AAA и АBV turbo

Мнениеот pe6kata » Сря 24 фев 2010 20:17

g.enchev написа:...Няма един друг раздел Showroom. Всеки, който иска да си ПРЕДСТАВИ колата, а не да се пише в разделите силов и оптичен тунинг. ..

и нека там бъде мястото за поздравления и изливане на всякакви чувства и възклицания..., че ми писна когато чета някоя тема, на всяко представяне на модификация от автора, да следват поне по две три страници с мнения от рода на-" браво, страшна, трепач, къса си джапанките, хапе си каиша..."

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Сря 24 фев 2010 20:22

И аз мисля така..според мен проект не означава лепенка,друго осветление в таблото,безшарнирните чистачки,или да си купиш кола и за 1 година да си я пастирал,да си сложил едни стопове и фарове и да пуснеш тема "Проекта ми"Разбира се всеки гледа си понаправи колата и да се отличава от другите,но това не става с лев и два..
това според мен е тема за образец какво означава проект :beer
viewtopic.php?f=53&t=169277&start=255

Потребителски аватар
dinkonikolaev
Автомобил: VW Golf 2 GTI Golf 3 Variant
Двигател: PF AAM

Мнениеот dinkonikolaev » Сря 24 фев 2010 20:36

Като ме зачесахте с тая моята аларма....та край няма
А по темата има още какво да се желае :!:

ОФФ:дайте и моята тема както е тръгнало всичко за образец какви теми НЕ трябва да пускатe :bishop

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Сря 24 фев 2010 20:44

dinkonikolaev написа:Като ме зачесахте с тая моята аларма....та край няма
А по темата има още какво да се желае :!:

ОФФ:дайте и моята тема както е тръгнало всичко за образец какви теми НЕ трябва да пускатe :bishop

колега не се засягай :) никой не иска да се заяжда,още повече пък да прави излишни интриги :beer

Върни се в “Оптичен тунинг”