Тунинг фарове за Г3

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
White Arrow
Автомобил:
Двигател:

Тунинг фарове за Г3

Мнениеот White Arrow » Чет 20 апр 2006 14:28

Приятели има ли някой който да знае къде в Пловдив мога да си намеря фарове за 3-та с прозрачното стъкло но не ориг. щото не ми се дават 400 лв.Може и турски но такива които са пробвани щот аз си купих за 150 и рефлектора се набръчка и стопи още докато ги настройвах :banghead: та ги върнах и сега съм със старите :cry:

Потребителски аватар
spa
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: Тунинг фарове за Г3

Мнениеот spa » Чет 20 апр 2006 15:20

White Arrow написа:Приятели има ли някой който да знае къде в Пловдив мога да си намеря фарове за 3-та с прозрачното стъкло но не ориг. щото не ми се дават 400 лв.Може и турски но такива които са пробвани щот аз си купих за 150 и рефлектора се набръчка и стопи още докато ги настройвах :banghead: та ги върнах и сега съм със старите :cry:

Мернах един магазин дето продаваха такива неща. Мисля, че и за VW има - не знам дали са турски или оригинални. Намира се до МТел на Марица.

prj57
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот prj57 » Чет 20 апр 2006 17:16

White Arrow написа: купих за 150 и рефлектора се набръчка и стопи още докато ги настройвах

Ми какво очакваш за тези пари.... мене ако питаш си събери парички и си купи хубави истински фарове, а не да загаснеш някъде на магистрала някоя нощ и да се чудиш кво да правиш

Потребителски аватар
mitun4o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitun4o » Нед 14 яну 2007 23:03

аз си купих хубави фарове от хасковлии...ред лаин....тунинг

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Пон 15 яну 2007 1:23

White Arrow написа:Приятели има ли някой който да знае къде в Пловдив мога да си намеря фарове за 3-та с прозрачното стъкло но не ориг. щото не ми се дават 400 лв.Може и турски но такива които са пробвани щот аз си купих за 150 и рефлектора се набръчка и стопи още докато ги настройвах :banghead: та ги върнах и сега съм със старите :cry:

НЕоригинални, които да светят добре няма! или дай повече пари или не си купувай нищо. Инъче колегата gas ще те уреди с фарчета :D мисля че няма да е скъп транспорта

Потребителски аватар
gas
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gas » Пон 15 яну 2007 1:40

веднъж си се опарил,сега пак ли искаш да купиш такива :?: :roll: щото не ти се дават 400лв..може би трябва, да купиш едни и същи боклуци няколко пъти за да се усетиш :roll:

Потребителски аватар
inter
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот inter » Пон 15 яну 2007 1:52

В този до Мтел е много скъпо.
Давам пример :
За диодни стопове ми искаха 280 евро.
Същите си ги купих за 370 лв. от друго място в Пловдив.
В Ред лайн май са 350 но с доставката пак толкова излиза.

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пон 15 яну 2007 12:39

Я си сложи оригиналните двусекционни, ако нямаш пари и не се занимавай с глупости :!: И се учи от грешките си...

Върни се в “Оптичен тунинг”