Тема за триене
- diana01
- Автомобил:
- Двигател:
Тема за триене
...
Последна промяна от diana01 на Сря 05 окт 2011 12:48, променено общо 2 пъти.
- ivkata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: голф 1 реставрация
Браво колежке!
Със нова боя,хубави джанти и окачване от голфчето ще се получи страхотна колица! 

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Ей такива като теб дано имаме повече във форума
ЕВАЛА
Успех ви желая и дано нямате много пречки

ЕВАЛА

- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
браво, Браво. Хареса ми москвича-турбо

kriso_g написа:Ей такива като теб дано имаме повече във форума![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ЕВАЛА![]()
![]()

- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Браво за желанието да върнеш една кола към живот, няма значение каква е колата, въпросът е да има желание. Можеш да направиш каквото пожелаеш, стига на тебе да ти харесва. Пожелавам ти да постигнеш целта си и да разбереш како е удоволствието от това.
П.С.
Аз си правя моята вече почти 3г. и имам още неща за оправяне. Преди време имах удоволствието да върна живот на една стара кола, която ми служи вярно 5г. накрая ми стана жал да я изоставя на паркинга( имаше си по-голям заместник ) и я продадох са скромна сума от 300лв., колкото да не е напразно, след мен живя още около 3-4г. за повече не знам, загубих и дирите.

П.С.
Аз си правя моята вече почти 3г. и имам още неща за оправяне. Преди време имах удоволствието да върна живот на една стара кола, която ми служи вярно 5г. накрая ми стана жал да я изоставя на паркинга( имаше си по-голям заместник ) и я продадох са скромна сума от 300лв., колкото да не е напразно, след мен живя още около 3-4г. за повече не знам, загубих и дирите.

- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
diana01 написа:Здравейте казвам се Дияна и съм от Пловдив карам Москвич Алеко наскоро си взех Голф 1 1983г.бял, 1,6 и на другия ден почнах да го реставрирам, а целта е да си го направя за собствено удоволствие и запазя ретро вида му, гледах мн ваши коли и определено са мн добри и почнах да се колебая дали ще имам място тук тъй като както казах има мн добри коли на които се възхищавам и вътрешно искам и аз да имам такива
Колата има доста проблеми,но всичките се надявам в скоро време да бъдат отсранени,като най-големите са с ръждата и с тях ще отиде най-много време,но целта оправдава средствата.Засега нещата ще бъдат скромни,но впоследствие ще се инвестира по сериозно.В момента тече работа по купето и впоследствие ще се започне по ходовата част и двигател.Засега толкова и в скоро време ще ви запозная по детайлно с нещата и нещата,които предстоят да свършим по колата, както и нови снимки.
http://wrecked.snimka.bg/automobiles/go ... 7.17797057
Добро начало за проект, използвай пистолет за горещ въздух и шпатула за да свалиш стария силиконов уплътнител.След това вземи малък флекс и с телена четка изтъкай до където можеш.След това използвай цинга за да обработиш повърхноста.Нанеси два слоя цинга и след това затвори всичко с епоксиден грунд Новол (продава се в магазините за авто-бояджойски материали).След грунда затваряш всички фуги с нов силиконов уплътнител и си готова за боя

Ако имаш въпроси отностно обработката на ламарини и ръжди, може да пишеш на скайпа ми, има го в профила.Успех

ПС
Поздрави на Ванката-Майстора от пловдивския клуб Москвич

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
радвам се че още има мераклии за съживяване на голф мк1 

-
- Автомобил:
- Двигател:
PACH написа:
Добро начало за проект, използвай пистолет за горещ въздух и шпатула за да свалиш стария силиконов уплътнител.След това вземи малък флекс и с телена четка изтъкай до където можеш.След това използвай цинга за да обработиш повърхноста.Нанеси два слоя цинга и след това затвори всичко с епоксиден грунд Новол (продава се в магазините за авто-бояджойски материали).След грунда затваряш всички фуги с нов силиконов уплътнител и си готова за боя
Ако имаш въпроси отностно обработката на ламарини и ръжди, може да пишеш на скайпа ми, има го в профила.Успех
ПС
Поздрави на Ванката-Майстора от пловдивския клуб Москвич
Здрасти,колега!Заинтересува ме този еноксиден грунд Новол,за който препоръчваш да се ползва?За цинга също ми стана интересно и ако може да кажеш две думи,че аз до ся само използвам ръждопреобразувател,сив и червен грунд,антикор и боду 999 за тази цел (борбата с ръждата).Поздрави!
- drwaco
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
браво за желанието и смело напред 

- PuShE_
- Автомобил: Passat 3b5
- Двигател: AFN 1997
- Контакти:
евала за желаниети да се прероди един мъртвец,успех за напред и ще чакаме снимки 

- TDI stavrev
- Автомобил: MKV
- Двигател: BKD

- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
wrecked_pld написа:Здрасти,колега!Заинтересува ме този еноксиден грунд Новол,за който препоръчваш да се ползва?За цинга също ми стана интересно и ако може да кажеш две думи,че аз до ся само използвам ръждопреобразувател,сив и червен грунд,антикор и боду 999 за тази цел (борбата с ръждата).Поздрави!
Здравейте, ето и инфо от сайта на Новол за епоксидния грунд и разредител за него:
http://www.novol.pl/strony/1/e/153.php
http://www.novol.de/strony/1/e/172.php
Продуктите на Новол, може да намерите във всеки авто-бояджийски магазин.Епоксидния грунд обикновенно е по поръчка, рядко се ползва и не го държат в наличност.
Ето инфоза цинга-та, как работи и къде може да я намерите:
http://www.novostroy.com/zinga/zinga-dejstvie_princip.htm
http://www.novostroy.com/zinga/stat-2.htm
НОВОСТРОЙ ИНЖЕНЕРИНГ
Адрес: София, жк. Борово, ул. Тодор Каблешков № 1, ет. 2, офис 34
Телефон: 02/ 955 59 56; факс: 56 26 83; 088 572 720 e-mail: novostroy@bitex.com
Не забравяйте да обработите купето отдоло с шагре, аз съм много доволен от Шагрето на Car system KS-500, ето какво представлява:
http://www.carsystem-pro.bg/vosschemie_products_7lepila.html
- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Евала! Видя ли поредната тема за голф 1, направо ми се пълни душата
Успех от мен и дано скоро да завършиш колата