голф-3 ГТИ 115 к.с. 1994г.

исках с нещо да се отличава и за това му сложих ето тези лепенки , но сега като го гледам се чудя как съм могъл да сложа нещо толкова грозно

последва слагането на бед лук/вежда/ на капака

последва смяната на лепенките с други по-така - малко стил Нийд фор спийд

исках малко да променя вида на колата и реших да сложа приставка на задна броня и естествено заливащите пазара МРЕЖИ :

поиграх си малко и с таблото и се получи ето това/малко шаренийка /

пробвах да поосвежа малко вътрешната част и боядисах врътките на парното и въздуховодите :

сложих петолъчки /джанти/ от 150 коня :

последва поставянето на преден спойлер пак с онези МРЕЖИ

нещо не ми харесваше този вид на колата с лепенките и се оттървах от тях. така колата започваше вече да се изчиства от шаренийките и се наблягаше на по-стойностния тунинг :

от един колега си взех ето тези фарчета с тази маска:

смених мрежата с черна пчелна пита ;

номера беше свален долу и бяха сложени други стопове

тъй като бяха много лъскави , се наложи да ги потъмня с транспарантен спрей да ги запечатам с лак ;

сложих трети стоп -доиден

последва вграждането на номера в задната броня и беше махната приставката отдолу:

таблото се поизчисти и стана ето така :

маската беше сменена с такава на ФК без емблема , а мигачите и блендите бяха опушени със транспарантен спрей и отгоре пак с лак:

поиграх си малко с фарчетата и си направих едни АНГЕЛСКИ ОЧИ :

дойде времето и на окачването. сложих КОНИ СПОРТ-ЖЪЛТО регулируемо в твърдост и колата придоби ето тази стойка:

взех си едни ББС и в началото изглеждаха така:

след като полирах бордовете , реших да боядисам вътрешните части на джантите в цвета на колата :

не ми харесваше накрайника на гърнето и сложих едно НЕС СПОРТ

супортите бяха боядисано в червено .

сложих спортен волан ВИКТОР , който после поосвежих малко

поизчистих инериора малко като махнах сините врътки и сложих оригиналните черните . поставих едно ДВД с ТВ-тунер и вързах към него КАМЕРА за задно виждане :