тунинг golf mk3
- LEADER_
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тунинг golf mk3
А бе хора тарся да си купя малко спойлери колата(golf mk3).Някой ако знае нещо по вапроса за втора употреба или нови на тънки цени нека да ми пише.Става въпрос за прагове,предна и задна преставка и маска за фаровете.Оптиката ми е нацяло кристална
- Kozunak
- Автомобил:
- Двигател:
питай в някоя от наще външен тунинг фирми...Девил,Сиджи и тн и тн.
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/sgtuni ... /my_photos
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/sgtuni ... /my_photos
- Kashon
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега темата ти мисля че не я пускаш на правилното място.
според мен темата е за секция тунинг освен ако не искаш сам да си произвеждаш броните. Извинявай ако съм те разбрал погрешно но принципно е хубаво да се съобразяваш със струкутрата и секциите във форума за да можеш да бъдеш удовлетворен от отговорите които ще получиш.
Предполагам че някой модератор ще я постави на правилното място ако в момента не е за да може повечко хора да погледнат и да ти помогнат адекватно.
Поздрави на всички
според мен темата е за секция тунинг освен ако не искаш сам да си произвеждаш броните. Извинявай ако съм те разбрал погрешно но принципно е хубаво да се съобразяваш със струкутрата и секциите във форума за да можеш да бъдеш удовлетворен от отговорите които ще получиш.
Предполагам че някой модератор ще я постави на правилното място ако в момента не е за да може повечко хора да погледнат и да ти помогнат адекватно.
Поздрави на всички

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: тунинг golf mk3
кое ти е изцяло кристално ??LEADER_ написа:.Оптиката ми е нацяло кристална

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Еи еи еи .. големи убиици станахте всички .. охладете малко страстите.. или помогнете на човека или няма смисъл от допълнителни глупави коментари.. Алпин много добре знаеше за какво става дума.. А ти лидър.. по споку братче не взимай нещата толкова навътре.. С усмивка всичко се постига
Както ти каза голфър-а .. не взимай нещо ново и да се окаже буклук .. събери малко лев .. и вземи нещо от специализирана фирма или фирма с име..
Съжалявам за спам-а

Съжалявам за спам-а
- koko_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тунинг
ей градски, прати ми снимка на колата си. имам нещо в предвид за спойлери и всякакви тунинг изпълнения. nipema@abv.bg