refresh4o написа:stangero написа:на полото предните може да ги отрежеш и без да сваляш нища само гумата

пиши да ти кажем на лично че тука че ме линчуват

требат ти само 2 лв за тънко дискче

колега думай няма да издавам

ще споделиш ли как да ги резна, трябва ли да намествам после пружината някак? и по колко витки да отрежа защото съм с 13-ки оригиналните,но от 2 една скоро ще кача снимки, та горе-долу колко да отрежа ?
Колега ти си тотално неориентиран.
Доста от мненията ти прочетох и вече съм убеден,че пишеш без да помислиш и за момент какви ги ръсиш.
Джантите ти не са от 2 направена 1на,а са си обикновени джанти от половер с обърнат обръч,променено е само ЕТ,широчината си е 5½J.
A пружини се режат лесно и без демонтаж.Вдига се колата на крик,сваля се гумата,подсигурява се колата,
свива се пружината със скоби и с тънко дискче се рязват колкото искаш витки.
Цялата история е пълна простотия,но ако някой твърдо е решил да пести от нещо,от което му зависи живота,
за да скъта някой лев,да реже витка или максимум витка и половина,за да не го четем после по черните хроники.
В най-добрия случай бързо ще се усети какъв необоснован компромис е рязането на пружини и ще се размине само с кофти возия и изтекли амортисьори.
Следователно или ще се върне към сток окачване,или ще си купи спортно окачване,било то и от кучите марки дето наводниха форума,които също са псевдо спортни окачвания,
но това е друга тема.