Дойде ред и аз да пусна една тема за моята кола,ей така да обогатя форума

Голфа си го харесах пред един блок в квартала,не беше каран от 3-4 години и беше в ужасно състояние,но видях потенциал в него пък и това ми беше детска мечта и реших да го купя,това стана миналата година октомври. Нямах пари и реших,че трябва да си купя по-скапана кола и да я правя малко по малко.
Голфа е 1,8 ПБ 112к.с.,вкаран е от Германия през 2000 година от Софавто(служителка на автокъщата го е карала) и е каран около 20-30 хил в България,след което е изоставен.Колата беше поддържана лошо и карана без стелки,съответно пода в щофьрските крака беше за смяна,но това по-натам в снимки.Всичките врати без шофьрската бяха огънати,защото мацката се е учила да паркира,имаше доста драскотини по останалите панели и в резултат на това бяха сменени 3 врати,преден и заден капак

Обичам по-оригиналния вид и затова няма да го унищожавам напълно

Джанти,фарове,стопове и мигачи ще се мислят по-натам,сега идеята е да се съживи купето.Двигателя за сега си остава този,харесва ми все още

Снимки на смяната на праговете и закърпването на пода нямам,защото бях зает и не успях да отида на време при майстора(имам снимки преди и след това),но от тук на там ще се снима всичко.В момента колата е при приятел бояджия и заедно я подготвяме,ето някои снимки от когато я купих: