Да започнем от самото начало, купих голфа преди около година, когато го взех той беше най-обикновин стоков голф 4, сложих му антикрило, вижди на фаровете, след това му сложих фолио на прозорците на задните врати и щора на задното стъкло. И голфа изглеждаше така:
след което му взех тази добавка за задната броня:
тези прагове
решетка без емблема:
след което един тенекеджия ми запълни дупката в капака
броня R32
диодни стопове:
крайно гърне:
и тъй като по боята на колата имаше забележки реших да не боядисвам само тези елементи, а да я боядисам цялостно. След което колата отиде на бояджия.
Последна промяна от Kamen_86 на Пон 29 ное 2010 17:24, променено общо 1 път.
браво добре изглежда,пробвай да махнеш пласмасата от номера и да го закрепиш без нея за бронята.Тази добавка само на броня ала Р32 ли пасва или може да се приспособи и на обикновенна. На времето имаше един подобен на твоя проект viewtopic.php?f=53&t=69296&start=0 Не съм се интересувал съществува ли заводско Р32 с 4ри врати?
Браво колега виждам че се стараеш На пръв поглед за да стане автомобила отличен (по мой вкус) трябва да я свалиш доло едни хубави джанти махаш хром огледалата лайсните на броните и вратите задната емблема и може и едни хубави фарчета И все пак решенията са си твои и аз с мерак ще следя темата