ВЪПРОС ЗА ВЕЖДИ НА ГОЛФ II ?
- MK2
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ВЪПРОС ЗА ВЕЖДИ НА ГОЛФ II ?
Нали знаете че обикновенните вежди на голф 2 са с нормален размер и често се случва при слагане на по-изпъкнали джанти да се режат веждите от вътрешната страна.Виждал съм на някои голф 2-ки(мисля че на Г60) монтирани нестандартни изпъкнали вежди които поемат по широки джанти и цялата визия става по-добра.От къде могат да се купят такива вежди и има ли някакъв начин да се раздуят обикновенните.Дайте идейки!!!
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
.
Ти хубаво искаш да му смениш пластмасовите веждички и да сложиш от G60,но мислил ли си че като смениш само тях няма да направиш нищо...самия калник на G60-то е по издут(ръба му под пластмасовата вежда е по навън)...,а ти ако сложиш широките вежди и калника под тях няма да се мръдне от самосебеси...

- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Погледни този сайт pajalle.com има един проек за корадо там има доста интересно решение за раздуване,а относно идеята само вежди от Г60 -1во не мисля че ще намериш(стават от Г60 и от Волфсбург едишън и лимитед едишън)2ще трябва да режеш ръба на калника3цял калник за Г60 е 400лв в Юнитрейд а втора употреба не съм срещал а съм търсил доста.