Малко по малко МК2

Теми свързани с промени по външния вид и интериора на автомобила
Потребителски аватар
nakoviq
Автомобил: Vw Corrado
Двигател: 9A

Малко по малко МК2

Мнениеот nakoviq » Сря 13 яну 2010 22:39

Колеги реших да пусна темата и да очаквам вашите мнения по отношение на моята 2-ка :) значи аз съм на принципа едно по едно :) ето ми я количката : голфче 1,6 ГТД
new4.jpg
,
new5.jpg
,
untitled11.jpg

значи от гледна точака на външния вид то е ясно че на пролет ше го вкарвам в бокса но като погледнем реално на визия мисля да я направя по изчистенка със едно широко ножче по нататък сложих му веждичка която му стой добре според мен на 4-терите фарчета :)
new6.jpg
,
new7.jpg

Вчера сложих и оригиналните хелли които са тъмни от горе ще пусна снимки да видите, мисля че най утиват те на червена двойка :) с цвят в момента като моя :) щото ако сложа кристални с тоя скапан цвят сега ше е малко изтъркано и циганско според мен :) утре ще пусна снимки на задницата :) със новите придобивки :) казвайте какво оше мога да му наглася чакам предложения :P :applause: :да:

Последна промяна от nakoviq на Съб 16 яну 2010 21:36, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
eCy!
Автомобил: Golf
Двигател: BMN

Re: Малко по малко МК2

Мнениеот eCy! » Чет 14 яну 2010 9:13

Колега мислил ли си нещо за фарове маска, примерно на Корадо става супер (поне според мен) :да:

Потребителски аватар
JoroKN
Автомобил: Vw Golf MK6
Двигател: CBAB - 2010

Мнениеот JoroKN » Чет 14 яну 2010 9:51

Колега вземи сложи фолио на стъклата на предното един сенник и махни тая щора от задната кора :wink: Едни джанти поне 16" и задължително окачване.Ако пък си фен на широките брони можеш да ги смениш тези

Последна промяна от JoroKN на Чет 14 яну 2010 9:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Чет 14 яну 2010 9:52

nakoviq, екстра ти е колата. Със здраве да си я караш и да си я тунинговаш, но май трябваше малко повечко снимки в развитие да събереш, тогава да пуснеш темата, нооо както и да е :roll: Другото което - прочети си написаното няколко пъти преди да го публикуваш, за да избегнеш много забележки отностно правописа ти :wink: Успех за напред :beer

Потребителски аватар
zdravko_dimitrov1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zdravko_dimitrov1986 » Чет 14 яну 2010 10:14

Добър ден. До автора на темата - наистина повече снимки трябваше да събереш, повече неща да направиш по колата и тогава да пуснеш темата.
Пък и доста правописни грешки имаш.
На пък си има и положителна страна - сигурно си млад шофер и още си неориентиран. Сега ще можем да те предпазим от евентуални грешки, и да не залитнеш по пътя на селският тунинг.
Една кола я правят на 70-80% хубава - боята, джантите и окачването.
Към тези неща трябва да се насочиш първо. Те ще дадат на автомобилът ти най-голяма промяна.
Поздрави.

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Чет 14 яну 2010 10:39

Колеги съжалявам за правописните грешки от бързане и така се получава :) ако модераторите решат да закрият темата. Наистина нямам толкова богат снимков материал, но мисля за по нататък да направа. Благодаря на всички за разбирането :) :wink:

Потребителски аватар
n-i-k-o
Автомобил: mk2 i passat b3
Двигател: ev 1984 rp 1992

Мнениеот n-i-k-o » Чет 14 яну 2010 13:08

a за някво моторче мислил ли си.в момента има доста читажи на добра цена :?:

Потребителски аватар
Golf_Diesel_
Автомобил: Vw Golf 5 TDI
Двигател: BMM

Мнениеот Golf_Diesel_ » Чет 14 яну 2010 13:31

n-i-k-o написа:a за някво моторче мислил ли си.в момента има доста читажи на добра цена :?:

Че ако това ГТД е читаво няма смисъл да сменя, поне според мен.Даже остани с тия брони, само намери широк нож, вземи бели мигачи.Като гледам цвета е добър, така че едно окачване и може би джанти остава. :да: (не че твоите джанти са лоши де). И после вече можеш да го ровиш вътре Голфа, като сложиш друг салон, друг волан и т.н., ама си го прави само както ти решиш. Успех! :headbang

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Чет 14 яну 2010 17:50

моторче можеби по нататък сега тва дизелче грам не ми бърка в джоба а и си върви прилично се пак съм във форума когато ми се наложи по натам може да намеря някое читаво моторче Г60 :). Но за сега толкова, а до колкото каза колегата за боята на избеляване е предстои и пребоядисване на пролет :D и аз мисля да остана със тесните брони незнам защо но повечето голфове с широките не стоят както трябва или увиснали или нещо друго така че ще си намеря един нож за престилката и ще стои доволно според мене :) :D снимал съм новите стопове които му сложих много отваря с тях просто тва си е истината иначе бях с обикновенните но с тия ее желязо :applause: :banana :да: качих му и оригиналното спойлерче гоето си е на мк2 с една дума изчистена работа, ето още снимков материал :applause: :да:

1.jpg
,
2.jpg
3.jpg
,
4.jpg

Мания :да: :banana

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Чет 14 яну 2010 18:18

а за белите мигачи се чуда още, все си мисля че няма да ми отиват ако някой има снимков материал да пусне в темата, може пък да пробвам :wink: :D :Mr Green Fun :mrgreen:

Потребителски аватар
Golf_Diesel_

Мнениеот Golf_Diesel_ » Чет 14 яну 2010 20:00

redmk2_5968.jpg

Ето да добиеш малка представа с белите мигачи. При тебе се сменят само само стъкълцата, а не целия мигач и те струват 10 лв. двете.

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Чет 14 яну 2010 20:41

добра конфигурациика се получава колега но незнам дали сфетят добре мен тва най-вече ме интересува за тва търсих и оригинални стопове не селските изпълнения със спрей и немое да видиш кога си пуснал мигача :lol: а и струдна работа с тоя широк нож няма намиране баси ножа :) :wink: :P :mrgreen: Гледам голяма газариика си е със широкия нож ще си намеря. Който търси намира !!! :да:

Потребителски аватар
Golf_Diesel_

Мнениеот Golf_Diesel_ » Чет 14 яну 2010 20:51

nakoviq написа:добра конфигурациика се получава колега но незнам дали сфетят добре мен тва най-вече ме интересува за тва търсих и оригинални стопове не селските изпълнения със спрей и немое да видиш кога си пуснал мигача :lol: а и струдна работа с тоя широк нож няма намиране баси ножа :) :wink: :P :mrgreen: Гледам голяма газариика си е със широкия нож ще си намеря. Който търси намира !!! :да:

Дааа трудно се намира, ама си заслужава.А иначе мигачите си светят без проблем, всичко се вижда така както и със оранжевите. :да:

Потребителски аватар
eCy!
Автомобил: Golf
Двигател: BMN

Мнениеот eCy! » Чет 14 яну 2010 20:52

Колега един съвет: започни с окачване, дребните работи са лесни те са за доизкосуряване ;) простооо друга визия ше извади колата :да:

Потребителски аватар
nakoviq

Мнениеот nakoviq » Чет 14 яну 2010 20:59

eCy! написа:Колега един съвет: започни с окачване, дребните работи са лесни те са за доизкосуряване ;) простооо друга визия ше извади колата :да:

Колега като стана дума за окачване , мисля че няма смисъл живея във град с кофти улици ,знам че веднага ще смени визията имал съм КР знам как е обаче сега с тоя дизел нито мога да се правя на състезател нито нищо :) за какво ми е укачване да си разбивам бъбреците по натам мога да сложа даже ше му взема но сега съм намислил да му прасна заден мост със дискови шото вупреки че изолирах така наречената джаджа "пълно, празно " която само когато колата се напълни ловат спирачките и отзад пак няям спирачки :mrgreen: :) :да:

Върни се в “Оптичен тунинг”