търся качество първо - цената е страничен фактор
та и преди бях пускал тема ама нищо...
дано сега някой знае нещо
Къде затъмняват стъкла - качествено!
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Къде затъмняват стъкла - качествено!
мога да питам където слагаха на служебните коли но цените са повече от големи за мене знам че е скъпо ако мислиш че цената не те притеснява ще питамDragoGT написа:търся качество първо - цената е страничен фактор
- nuno
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Къде затъмняват стъкла - качествено!
DragoGT написа:търся качество първо - цената е страничен фактор
Драго ако те интересува още момчето на кончето се казва Мишо на мен ми е лепил и сам много доволен това му е телефона0898524074
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи няма да сбъркаш с тези за 400 лв а това в орландовци е бившето ДЗИ за огледитеGeleto написа:Питах един прятел от НСО - значи на служебната му коласа лепили фолио някъде около Тина Киркова за около 400лв. На личната си е лепил той за около 30лв и е прилично а химическо имало в Орландовци ама незнаел къде точно но му казах да поразпита и да ми се обади!
- Geleto
- Автомобил: Passat B4
- Двигател: 1.8 MI 1994
- Контакти:
tatenceto написа:значи няма да сбъркаш с тези за 400 лв а това в орландовци е бившето ДЗИ за огледитеGeleto написа:Питах един прятел от НСО - значи на служебната му коласа лепили фолио някъде около Тина Киркова за около 400лв. На личната си е лепил той за около 30лв и е прилично а химическо имало в Орландовци ама незнаел къде точно но му казах да поразпита и да ми се обади!
Без майтап мислех и теб да търся! А това до Тина Киркова знаеш ли къде е точно?
- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не но ако се стигне до слагане ще го намеряGeleto написа:tatenceto написа:значи няма да сбъркаш с тези за 400 лв а това в орландовци е бившето ДЗИ за огледитеGeleto написа:Питах един прятел от НСО - значи на служебната му коласа лепили фолио някъде около Тина Киркова за около 400лв. На личната си е лепил той за около 30лв и е прилично а химическо имало в Орландовци ама незнаел къде точно но му казах да поразпита и да ми се обади!
Без майтап мислех и теб да търся! А това до Тина Киркова знаеш ли къде е точно?