Малко предистория, доста време търсих читава кола, не държах толкова на екстри колкото на състояние и най-вече сервизна история, на месец през ръцете ми минават десетки коли, но така и не се намираше "моята", докато един ден не се съзряхме с моя хайлайнчо

Както се разбира от заглавието на "Проекта" колата се ползва ежедневно така че драстични промени няма да се правят (поне за сега са такива намерията

До тук съм направил: решетка без емблема, лип на бронята от голф в6, черната хела стопове, педали и фуутрест от ТТ, малко огледало от Ароса, джанти РС6 реплика. Тези дни ще му поставя и Р32 спойлерчето на 5-тата врата
Това което съм замислил е: черен таван и огледала, тъмни стъкла всички вкл и предното, вътре: духалки от Бора, МФД с двд модул, както и кожен салон и евентуално таван алакантара

Чуденките ми са следните, предната броня с липа съм малко 50/50

За сега събирам части да мога на лято като се прибера в БГ освен нужното пребоядсиване малко и да я позасиля от към мотор

Ето снимки на клата като я взех и след модификациите, приемам на драго сърце всякакви мнения от положителни до крайно негативни, казвайте каквото мислите без проблем

След