В крайна сметка идеята на това проектче да е публикувано е, че след като направих няколко битъла, като че ли се поизчерпах като идеи как ще изглежда точно, как да се комбинират арматурно табло, калници, стопове, фарове, прагове и затова в самото начало пускам темичка тук. Ще ме питате "защо не в еър кулед" раздела, ами защото за предишната коментарите бяха "нищо интересно", "щом така ти харесва", "джантите ти ги има по моргите за по 400 лева"... В никакъв случай не искам да засягам някой, далеч съм от това. Там се възстановяват, набляга се на оригинален вид, нещо наистина истинско. Но при положение, че нямаме още 40 години не виждам смисъм да правя нещо в оригинален вид, което като стойност е не повече от ежедневна МК4 примерно.
Стига излишни приказки, това което е вече сигурно е, че колата ще бъде боя черен мат, вече е с монтиран "nose down" отпред, отзад ще се презацепи торсиона. Ще е максимално ниска, джантите са 16 цолови поршета фукс, колкото и да е банално, за мен това е джантата за битъл. Тавана ще е снижен, където вече се появяват и смущаващи въпроси като какви стъкла ще се ползват. Не съм решил какви калници ще се ползват, имам и за големите и малките фарове, също заден капак с маска остър или плосък, най-малките или средните стопове, няма да са големите... Предния капак остава нейния, старите не ми стоят нещо. Малката "човка" за осветлинието на номера или малката "тава"... Също така светъл кант между калниците...
Темата не е да се похваля какво ще правя

А ето какво представляваше последния реализиран проект...
За този нещо такова ми се върти в главата...