Какво ще кажете за това ???
- ihristov
- Автомобил:
- Двигател:
Какво ще кажете за това ???
Тъй като 5-та ми врата се нуждае от пребоядисване се чудя, ако направя комбинация от двете снимки дали ще изглежда добре (в смисъл номера да е на вратата с изчистена дръжка както на 1-та снимка и намръщени стопове както на 2-та)

- bad_look
- Автомобил: vw golf 2 GTI
- Двигател: PB
Re: Какво ще кажете за това ???
По-добре го направи само като на първата снимка .... 

- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Според мене ще изглежда най-добре, ако го направиш като на втората снимка, да запълниш номера, само че без намръщеното, а номера го сложиш долу вдясно на бронята. Най-изчистено и стилно ще бъде.
- yori
- Автомобил: VW Golf II
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
само първата снимка! без други щуротии!
- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
втората втората 

- ihristov
- Автомобил:
- Двигател:
Само че, ако се прави 2-ия вариант мисля че ще има малка дилема с стоповете, тъй като стоповете и вратата са на равно, и ще трябва или стоповете да влязат малко на вътре или вратата да излезе малко навън!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Гласувам за 2-рата снимка, но правенето оставям на теб

- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ihristov написа:Само че, ако се прави 2-ия вариант мисля че ще има малка дилема с стоповете, тъй като стоповете и вратата са на равно, и ще трябва или стоповете да влязат малко на вътре или вратата да излезе малко навън!
Имах и аз подобен голф 2-ка ...само да видя дали няма да намеря някоя снимка и ще ти кажа аз как го направих.Нямам за съжаление,но варянта е да се изреже отзад стопа и върху самия капак се слага ламарина за да скрие светлините за заден ход,а колко ядове съм брал с полицайте за тия светлини

- ihristov
- Автомобил:
- Двигател:
az-emo-pi4a написа:ihristov написа:Само че, ако се прави 2-ия вариант мисля че ще има малка дилема с стоповете, тъй като стоповете и вратата са на равно, и ще трябва или стоповете да влязат малко на вътре или вратата да излезе малко навън!
Имах и аз подобен голф 2-ка ...само да видя дали няма да намеря някоя снимка и ще ти кажа аз как го направих.Нямам за съжаление,но варянта е да се изреже отзад стопа и върху самия капак се слага ламарина за да скрие светлините за заден ход,а колко ядове съм брал с полицайте за тия светлини
А при теб къде беше осветлението за задната. Мисля че ако се направи с крушка с 2 светлини и едно реленце на мигача няма да е проблем
- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
Колега това на 2-рата снимка беше модерно едно време
хората вече си слагат стокови багажници и махкат тези...ти искаш такъв да го направиш
Аз съм твърдо за 1-вата снимка

Аз съм твърдо за 1-вата снимка

- chiki-riki
- Автомобил: Golf 2
- Двигател: 1.8
kriso_g написа:....
Аз съм твърдо за 1-вата снимка![]()

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Втората снимка е подигравка с колата 

- az-emo-pi4a
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
ihristov написа:az-emo-pi4a написа:ihristov написа:Само че, ако се прави 2-ия вариант мисля че ще има малка дилема с стоповете, тъй като стоповете и вратата са на равно, и ще трябва или стоповете да влязат малко на вътре или вратата да излезе малко навън!
А при теб къде беше осветлението за задната. Мисля че ако се направи с крушка с 2 светлини и едно реленце на мигача няма да е проблем
При мене нямаше светлина за заден ход,то и без тва не работеше,ама скриваше цялата светлина за заден ход