Извинявам се за малоумната тема и мерси предварително
Черни скоби за водни съединения. Има ли такива?
Черни скоби за водни съединения. Има ли такива?
Колеги понеже целта на въпроса ми е външен вид на скобите по двигателя, затова пускам темата в този подфорум. Дали някои е срещал такива някъде (в някоя железария или автоаксесоари и т.н.) черни скоби на винт.
- Bobi_S13
- Der Polizist
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: AVF
Re: Черни скоби за водни съединения. Има ли такива?
за пръв път чувам за такива скоби. Преди време си играех да пръскам мойте. Ефекта е същия. Малко се олюпва при затягането ама...
Bobi_S13 написа:за пръв път чувам за такива скоби. Преди време си играех да пръскам мойте. Ефекта е същия. Малко се олюпва при затягането ама...
Така да се каже да не са баш черни, просто да не може да се оглеждаш в тях
иначе ефекта трябва да е естествен да няма боица или ако има да хваща зраво ама пак винта ще я отлюпи.Re: Черни скоби за водни съединения. Има ли такива?
има .аз имам на Г-класата само че са пласмасови и са си здрави да ти кажа на wurt мисля че са .трябва да проверя пак със сигурност да ти кажа марката 
- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Боядисвай и не се занимавай с глупости.Ефектът е същия 

polski-grizach написа:Боядисвай и не се занимавай с глупости.Ефектът е същия
Това говориме, ама нали при самия винт ще се отлюпи боята като я стягаш, а и не ми е цел да ги стегна така всяка една от скобите че да не се вижда отлюпеното на пръв поглед, просто скоби които да не набиват на очи,,,

Май накрая ще си купя един плик със черни голями свински опашки

- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Освен твойте обикновените скоби,след като си ги затегнал.Взимаш малко вестник и хартиено тиксо,опаковаш хубаво маркучите там и другите джаджи и с едно спрейче черен мат си ги пръскаш като първия пич.
Така няма да се обелят от отверката,щото реално те са си монтирани вече.Само преди това не е лошо да ги поизмиеш с малко веро зада няма мазно и да хване хубаво боята
Така няма да се обелят от отверката,щото реално те са си монтирани вече.Само преди това не е лошо да ги поизмиеш с малко веро зада няма мазно и да хване хубаво боята