Дълго време се чудих дали и аз да нправя една темичка и то вече толкова неща се направиха по тази кола и ето я и темата. Та колата е Корадо Г60 1989г. производство 1994г. първа регистрация внос от Холандия аз съм и първия собственик в БГ и 2ри като цяло и я имам от април 2009г. през последните месеци най-много неща и се случиха и случват в момента това ми е първа такава тема и моля да ме извините ако подредбата ми не е много добра

Първия проблем както на всички зле поддържани Г60-та беше компресора, колата беше мъртвец обмислях варианти и аха да я съживя и останах без работа и имаше 8 месеца затишие след което при 1ва възможност се сдобих с ремонтен комплект и реших да ревизирам компресора за което благодаря много на Наско (G60) за отделеното време да разглобим компресора който за мен беше тъмна индия и естествено той се оказа много зле, вътре не стваше за нищо голяма част и стана едно търсене на здрави корпуси за да посъбера един здрав компресор с новия ремонтен комплект. Това е едно от 1-вите неща по колата от които нямам снимков материал. Без толкова приказки вече започвам с развитието на колата в снимки.
Първата снимка на колата като я купих още без номера и с първите джанти с които дойде. Първите снимкии са малко лоши но нямам други от в началото.
Една от 1-вите промени 17" джанти не лоши като за начало и пак за съжаление само една снимка как са на колата с лошо качество.
Наложи се да сменя радиаторчето на парното и сваляне на таблото за целта и така и така беше свалено си пооправих инсталацията която беше в час по труд и техника нз какъв е бил тоз холандец.
Темата продължава след малко.