надраскване на карбоново фолио
надраскване на карбоново фолио
Здравейте ,кореги!Ако някой е в час ,искам да попитам ако карбоново фолио на таван бъде надраскано умишлено ,ако не е много дълбоко, почиства ли се по някакъв начин или няма начин остава грозно и само ново евентуално!
- lingerov
- Low rider
- Автомобил: VW Golf Mk 2
- Двигател: Г60 1991
- Контакти:
Re: надраскване на карбоново фолио
разлепяш и лепиш ново,или си караш така друг вариант няма от личен опит ти го казвам 

- Koko95
- Автомобил: MK4 TDI
- Двигател: ATD
Ако е следа в повърхноста на фолиото (като минато с ключ по боя) Ще се бръкнеш за ново иначе други надраскваняи ако не е нещо което го е боядисало се отмива на мивка. Личен опит 

Малко далече от конкретната тема, но да попитам знаещите по тема карбоново фолио - каква е разликата м/у "евтино" и "скъпо", че мисля да си слагам? Ще сложа от скъпото, но се опасявам да не ме преметнат и да ме таксуват скъпо за евтино покритие. Няма как да вися да гледам какво точно лепят. Може ли да се разбере някак с гледане какво е залепено? Може би гъстота на мрежата и сравняване с някакво малко парче?
-
- Автомобил:
- Двигател:
новата серия на 3М е по-тънко и по-лъскаво. Драскотините се самозаличават от нагряването на слънце.
За к"е"тайското незнам.
За к"е"тайското незнам.
- Phenomenon
- Автомобил: VW Polo 6N
- Двигател: 1.4 AEX 1997
Така или иначе вече е надраскано, защо не пробваш с леко нагряване да обтегнеш за да не си личи...