Маска за Поло 6н2
- tar1ka7
- Автомобил:
- Двигател:
Маска за Поло 6н2
Здравейте колеги не знам темата дали е за тук но искам да Ви попитам нещо от къде мога да си намеря в нета маска без емблемата (за предпочитане е ти мрежа ама пластмаса) за Поло-то ми 6н2 ако може някой да ми каже некой друг сайт нещо ще бъда благодарен,и само още нещо се чудя дали ако я сменя не требва да барна капака на колата че има лека извивка заради оригиналната решетка ! БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО 

- Presian
- Автомобил: VW Golf
- Двигател: BAG
Re: Маска за Поло 6н2
viewtopic.php?f=48&t=111729
http://pitstopshop.eu/index.php?cPath=9 ... =3a&page=2
между другото използването на търсачката на форума или на гугъл може да ти спести много време
а...и успех с решетката
http://pitstopshop.eu/index.php?cPath=9 ... =3a&page=2
между другото използването на търсачката на форума или на гугъл може да ти спести много време

а...и успех с решетката

- tar1ka7
- Автомобил:
- Двигател:
ПРобвал съм с търсачката ама съм намерил тези линкове който и ти и за това опитах във форума ако някой друг знае нещо да ми каже

- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Лично мое мнение е че трябва и капака да бутнеш.Ама става дълга и широка като сметнеш пребоядисванена предния капак.Иначе има и майсторчета който могат да ти го нправят частично,дори няма да си личи.
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пиши на колегата Guru
това не е реклама 

- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
polski-grizach написа:Лично мое мнение е че трябва и капака да бутнеш.Ама става дълга и широка като сметнеш пребоядисванена предния капак.Иначе има и майсторчета който могат да ти го нправят частично,дори няма да си личи.
Смятам... 20 лв. мааааксимум за боя със грунд+кит..10лв. и за работа не вярвам повече от 20-30лв. да вземат. Преди няколко дена разпитвах за тая работа,понеже и при мен е същата история с капака

- polski-grizach
- Автомобил:
- Двигател:
Там някъде.Но има и такива които се правят на ударени че няма как да стане и те жулят за целия капак.
- tar1ka7
- Автомобил:
- Двигател:
ok ще го имам в напредвид всичко казано до тук, аз вече питах един бояджия и той ми каза че требвало от половината капак ! Ама сега немерих еди frend и той май ще ми го прави