преди няколко дни ми се обади колегата Люси - vit_autosofia -

аз го разобедих много бързо защото видях състоянието на фаровете на снимка и беше под всякаква критика---А ЗА ЦЕНАТА НЯМА ДА ГОВОРЯ

пуснах му една темичка ----

Днес по обед ми се обади отново колегата Люси - vit_autosofia
и ми каза че иска да си слага на пасата би ксенонови прожектори с лупи от тези които му показах------аз съответно му казах че за да сложи лупите стъклото на фара не трябва да е оребрено
неговите думи бяха -----ЕЛА И ЩЕ ВИДИШ КАКВО СЪМ НАПРАВИЛ

няма да пиша повече --от тук на татък снимките дават достатачно ясна представа за постигнатия ефект

предварително се извинявам за лошото качество на снимките---но с телефон--толкова

люси си е играл 3 дни и е премахнал много сполучливо всички оребрения на стъклото--след това го е полирал и пръснал с лак----имахме спор относно цвета на лака (много тъмен) но след крадко събеседване стигнахме до консенсус----стъклата на фаровете няма да бъдат тонирани а абсолютно прозрачни

и след всички тези снимки--единият фар е полу завършен---продължение на темата след като люси изтърка стъклото и на другия фар и ги боядиса с напълно безцветен лак
ЛЮСКА--ЧЕСТИТО ОТ МЕН

п.с. Люска не забравяй че си ми обещал да си заредиш батерията на фотоапарата и да снемеш колата на тамно как свети