passat B5 афн
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
passat B5 афн
Здравеите реших и аз да покажа ,мойта количка а именно пассат б5 1999г.код на двигател афн
но тъкмо бях посъбрал някои лев ,след обслужване на колата(ремаци ролки масла ..)и пасатко започна да забива от там в едно приклучение влезнахме и двамата и аз и колата от един сервиз в Благоевград дадох близо 500лева(то не бяха мап сензори клапани маркучи чистене на колектори егери) но проблема си оставаше и реших да сменя маистора,и човака махна катализатора ,после чисти турбото и пасатко започна да си показва кончетата,дотук добре после започна да тропа предницата ,смених и аз някои от прословутите носачи(два горни и един долен марката им е Vega 320лева)
сдобих се и с хромирани огледала
после реших и дръжките да са хром ,от колега от форума закупих така и така сам на тема хром сложих и една лаисничка на задния капак(като на ауди а6 от там ми доиде идеиката) мисля ,че добре стана
това закупих миналата година ,и се радвам ,и много исках да го направа или да заприлича на тозино тъкмо бях посъбрал някои лев ,след обслужване на колата(ремаци ролки масла ..)и пасатко започна да забива от там в едно приклучение влезнахме и двамата и аз и колата от един сервиз в Благоевград дадох близо 500лева(то не бяха мап сензори клапани маркучи чистене на колектори егери) но проблема си оставаше и реших да сменя маистора,и човака махна катализатора ,после чисти турбото и пасатко започна да си показва кончетата,дотук добре после започна да тропа предницата ,смених и аз някои от прословутите носачи(два горни и един долен марката им е Vega 320лева)
сдобих се и с хромирани огледала
после реших и дръжките да са хром ,от колега от форума закупих така и така сам на тема хром сложих и една лаисничка на задния капак(като на ауди а6 от там ми доиде идеиката) мисля ,че добре стана
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: passat B5 афн
харесах един пасат в Сандански имаше сеник (спилер),на задното стакло ,и аз да не остана по назад след три дни бе монтиран и много му се кефех
Тук в Благоевград забелязах един пасат ,без емблема и една събота си нямах работа взех от един приятел решетка,която не му трябваше и сътворих това за 3 часа изпадаха ми и две бленди за фаровете незнам но пасат б5 има доста слаби къси светлини и на реглаж съм ходил и слабо си светят,и сложих някакъв ксенон 6000 ,и вече имах добри къси светлини и едни дневни светлини монтирах и ми харесва резултата.
после доиде време за зимата,обухме пасатко с едни гиславетки,и запчнахме да барникаме интериора..поставих един парктроник,не бях много сигорен ,че ще върши работа ,но доволен съм.Преди като ми забиваше турбото и забелязах тогава буст метара на маистора ,които мереше голямото надуване 1.7 бара,и тогава ми каза ,че е хубаво да си монтирам един и закупих един буст метар и волтметар и момчето ги постави и си наблудавам сега ,наистина е хубаво да се слагат заводско,виждъл съм на волво подобен уред мисля волво 440 1.7турбо.Тук в Благоевград забелязах един пасат ,без емблема и една събота си нямах работа взех от един приятел решетка,която не му трябваше и сътворих това за 3 часа изпадаха ми и две бленди за фаровете незнам но пасат б5 има доста слаби къси светлини и на реглаж съм ходил и слабо си светят,и сложих някакъв ксенон 6000 ,и вече имах добри къси светлини и едни дневни светлини монтирах и ми харесва резултата.
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
В един хубав ден ,се появи купувач на старата ми кола,и разбирате че ще има и някои друг лев,и реших пастко да има що годе прилична музика,и седнахме един ден с едно фен на голф
и пуснахме 10 квадрата кабел,захранващ за усилвател и кабелите за сигнала,сменихме високоговорителите по вратите(задните някои си ги беше познал нямаше)с трилентови пайнерки ,cd-mp3пайнер една 12 туба пак пайнер,но усилвателя е GBL-GTO 2000 иначе съм голям почитател на пайнер ,

- treniora
- Автомобил: Passat 3B5
- Двигател: AJM
Махаш само евтия хром и колата става трепач

Колата мисля,че съм я засичал по блг и това е и моята забележка...хрона особено тая лайсна отзад ...
- Calearo
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колко струва такъв сенник за задния прозорец и от къде мога да си закупя и аз
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
добро утро,аз от тук го закупих с доставката ми стъпи на 83лв. за боядисване 40лв. и за лепило 9лв.
http://pitstopshop.eu/index.php?cPath=99_578_745
http://pitstopshop.eu/index.php?cPath=99_578_745
Последна промяна от Svetlioman на Нед 03 юли 2011 8:24, променено общо 2 пъти.
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
и ринговете за таблото
от ,както поставих ринговете температурата на водата не ми стои точно на 90 градуса а малко над 90 около 92,незнам дали е от тогава защото на другия ден,сменях и термост,дали не е от него а на ваг ком дава съвсем други стоиности(двигателя е загрял на 92 градуса а на ваг показваше кам 87)
от ,както поставих ринговете температурата на водата не ми стои точно на 90 градуса а малко над 90 около 92,незнам дали е от тогава защото на другия ден,сменях и термост,дали не е от него а на ваг ком дава съвсем други стоиности(двигателя е загрял на 92 градуса а на ваг показваше кам 87)
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:
по големи джанти има ли си?
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
не няма,издирват се от а8
- Petrolhead
- Автомобил:
- Двигател:
тия часовници дето си наслагал по-добре ги разкарай, не стига че са грозни, а и показват грешно.
без лоши чувства
без лоши чувства
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
E, то това е "оптичен тунУнг", ти какво искаш? 

- vackooo
- Автомобил:
- Двигател: 1.8 20VT AEB
Svetlioman написа:не няма,издирват се от а8
колега във форума се продаваха ама бяха 2000лв ама 19-ка
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Е, с 19-ки тоя пасатец ще се разпадне 3 пъти по-бързо... 

- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
мисля добре му стоят на пасатко..