И до днес желанието ми е да сложа Keskin-a , но поради липсата на финанси нямаше как да закупя ново окачване , а със стоковото беше невъзможно и абсурдно

. Днес си купих окачване в доста добро състояние и утре смятам да намеря малко време вечерта след работа , за да го сменя и да тествам как ще стоят джантите с новото окачване . По принцип искам да сложа джантите без да правя необходимите раздувки , ще намеря снимката и ще покажа какво точно искам да се получи , а днес заедно с джантите си купих и задна широка броня , тъй като ще се прави със широките брони , но бронята е вече преправена и номерът е свален на нея , тоест незнам кога ще намеря време , но ще трябва и да изчистя задния капак и тук удрям на камък тъй като не знам как стоят работите с отварянето на багажника , след премахване на копчето , предполагам , че ще се монтира нещо от сорта на елктрическите машинки от централно заключване , но сега ще разгледам из форума , а другият проблем за който исках да се обърна към вас е следния ... В по силен дъжд шибидаха ми пропуска

за този проблем търсих във форума , но не намерих друг вариант освен да се залепи с силикон , но не мисля че това е начина , а и искам да си го ползвам

Благодаря Ви предварително и поздрави