Колеги дойде време да ви представя и моя голф Fresh щото е пролет,ала бала Та малко предистория Колата я купих юни 2007-ма 1.6 АЕЕ двигател 97-ма,като беше абсолютно без нищо по нея (даже и ароматизатор борче нямаше)нямам снимки от тогава.Първата ми работа беше да и взема нови гуми+някакви джанти 14-ки Ето и някои снимки
DSC00046.JPG
DSC00048.JPG
DSC00715.JPG
След като и аз станах член на клуба ми се "отвориха"очите за много неща и взех едни фарове на FK
Последна промяна от Bai Sando на Пет 29 юли 2011 10:16, променено общо 16 пъти.
Мисля че нещата се получиха добре искам колкото се може по изчистено,за това се махнаха и старничните мигачи и аздния номер+чистачката и емблемата
DSC01298.JPG
DSC01299.JPG
DSC01300.JPG
по колата има още много неща,които са сменени,като широките лайстни от GT и пластмасовите вежди на калниците,задни дискови спирачки,щото беше с барабани,и още много др. за които не се сещам....
Тея вежди нещо не ми се връзват с цялостния дизайн. По-хубаво ги махни, щото не ходи много с тея замазани брони(имам впредвид лайстните най-отгоре на предната и задната брони). Ама иначе Голфчето е трепач отвсякъде!
Sasho_yovev написа:Здравей колега, голфа ти е много хубав ! Така като си започнал с ламарините защо не смениш правоъгълните мигачи на калниците с обли Успех за напред !
Късно е вече колега днес ги зазидахме и тях ама нямам снимки иначе той е имал обли мигачи 97-ма е ама явно му се е случило нещо и са сменили калниците с по старите
Здравей колега - много се замотка с тази тема. Трябваше отдавна да си покажеш красавицата. Много е готинка - окачване нещо има ли /спортно/. В Пазарджик мисля, че има доста красиви голфове.
Вярно се збавих с темата но исках да се почне поне с тенекеджийските работи и тогава да я пускам.Колата е на спортно APEX но за напред мисля да и сложа регулируемо...Радвам се че колата ви харесва но това е самото начало.Има още доста работа по нея китване,боядисване и т.н.