golfmk1 написа:Мисля, че Андрей я взе от Казанлък и доколкото се сещам е направена да стават джанти 4*100 и 4*108
Моята си беше само 4х100, нямаше друго разпробиване.Явно говорим за различни двойки.
golfmk1 написа:Мисля, че Андрей я взе от Казанлък и доколкото се сещам е направена да стават джанти 4*100 и 4*108
froodo написа:не е била в казанлък а едно село до казанлък,тя е не мога да я объркам тая кола....
KIRO123 написа:браво страшни са и много добре му седят ами какво стана със 16ските
PACH написа:Днес не се стърпях и си сложих новите джанти
vucata написа:Весела коледа 1во. 2ро...не ми харесва с тия гуми !!!По-ниски
PACH написа:vucata написа:Весела коледа 1во. 2ро...не ми харесва с тия гуми !!!По-ниски
В процес на търсене съм на вежди от Г60, мисля и тях да изкопирам и да направим няколко копия от стъкломат, ако има желаещиАко няма ще си направя едно копие, само за мен
.
PACH написа:vucata написа:Весела коледа 1во. 2ро...не ми харесва с тия гуми !!!По-ниски
Аз ако исках по-ниски щях да си остана на 16"/45, нарочно минах на 15/50, защото с тези дупки, не става да се кара с ниски гуми.Все пак да не забравяме, че си я джиткам всеки ден.Отностно капачките, моя гумаджия сподели, че има негов приятел със същите джанти, във вторник ще ходя да взема капачка за мостра и ще отлеем няколко копия.В процес на търсене съм на вежди от Г60, мисля и тях да изкопирам и да направим няколко копия от стъкломат, ако има желаещиАко няма ще си направя едно копие, само за мен
.Праговете също са за смяна, оказа се че капачетата за крика са закрепени с винтове, защото пластмасата се е пречупила.Ако някой има хубави прагове, да ме оферира с едно лично
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта