Въпрос относно Спортно окачване на B5 3B 1999
- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос относно Спортно окачване на B5 3B 1999
здравейте ,искам да попитам по вещи в занаята хора относно снижаване на колата без да се губи возията.И по точно този Eibach pro kit дали той е такъв и дали има по ефтин вариант.Искам да се разнищи тази тема и заради други хора който имат проблема с нашите пътища.Имах ниски пружини но колата не беше стабилна(доста нисички бяха) Искам да е баланса между красивото и удобното.Моля помагайте 

- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос относно Спортно окачване на B5 3B 1999
Също така съм замислил 18" джанти но нямам информация за ET на този модел и незнам колко J е възможно да бъде то.Благодаря на всеки помогнал 

Последна промяна от uniqaudio на Нед 04 сеп 2011 12:31, променено общо 1 път.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Жълто KONI + черни Eibach (35 мм смъкване).
Ако имаш късмет, може за ~1000 лева да се оборудваш.
Ако имаш късмет, може за ~1000 лева да се оборудваш.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
и мен ме вълнува темата . мислех за тези от по 200 Е ама май не са стока . трябва нещо по добро сякаш. някои ако ползва нещо по качествено да споделя какво и на каква цена е . поздрави
- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
uniqaudio а имаш ли редстава колко са ти били широки джантите и дали 5x112 8.5J ET32 ще стане на Пасата.Мисълта ми е ако трябва няма да сменям окачването но поне да сложа джантите , дали пак ще опира ми е мисълта 

- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
Peteff имам пружини за Пасат червени ( 2 от тях си ги пребоядисах) мога да ти ги дам за 100 лева. свалят колата доста , ако искаш ми дай скайп и ще ти пратя снимки на моя с тях.Купувал съм ги от форума
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Има някакви регулируеми по височина и твърдина доколкото знам ... но са си цифра . Аз съм се спрял на варянта да чакам да ни оправят пътищата
(май няма да ми се получи а ?)

Може да нахакаш всякакви джанти стига да искаш.... и спортно окачване и т.н. Всичко става стига човек да има желание. Много хора са минали по тоя път и продължавата да минават, така че ти си решаваш
Приказки като наще пътища и не знам си кво сме ги чели.

Приказки като наще пътища и не знам си кво сме ги чели.
- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
това ми е проблема незнам как да постъпя като сложа джантите колата ще прилича на трактор без да е смъкната , и това е дилемата

Последна промяна от uniqaudio на Пет 30 сеп 2011 23:23, променено общо 1 път.
- c20xemotronic
- Автомобил:
- Двигател:
http://tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=100&t=215522 ето тези са джантите , ако може напиши на ЛС за окчването.
колеги имам следния проблем.колата ми беще със оригинални пружини с които колата беше адски много висока и реших да ги сменя,взех си червени спортни но със тях имам следния проблем предницата ми е по ниска от задницата не сваля равномерно и на завой ми опира.виждал съм същите пасати като моя които са нито много високи нито много ниски ако някои точно такива ми трябват.ако някои знае какви пружини да търся да помага приемам и бартери мога да дам спортните за малко по високи от тях или мога да дам стоковите си които са много високи за малко по ниски.който може да помага очаквам и предложения.колата ми е Б5 седан 98г.
- peshoxx
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еми по разпространени са пружини 60/40,което предполага,че ,ако колата ти е била преди равна,то сега предницата ще ти е по-ниска.Опирането ти отпред със сигурност е от слаби амортисьори,по-точно от нормални,а не спортни.Макар,че ,ако сложиш едни нови маркови газови амортисьори,пак не би трябвало да опира,ако пружините са на 60мм.Не си писал и цолажа на гуми и джанти,но да предположим,че не са по-голями от 16 цола.Само по снимка на пружини,няма как да знаеш,дали ще свалят по друг начин,трябва да ги сравняваш с твоите на място,но и това не е гаранция.Най добре е да видиш на снимка,или на живо колата за да си прецениш.