Темата ще бъде малко оплетена но целта ще е ясна. Колата е 1986 Audi 80 GTE (1.8 MU 112ps) от 1991г. наша семейна кола (тогава съм бил висок около педия и полувина

За целта на възстановяването се купи цяла друга (версия CC 1.8 JN) и се прости с предницата си жалка гледка при положение че се пиша човек който ги тачи много

Ето какво беше и що годе какво остана от сивичката.

Последва почти една година висене на червената в сервиза който работех преди, кофтито е че не съм снимал точно разпъването на предницата на червената и насаждането на престилката. В последствие се оказа че капака беше със супер много кит по него както и дясната врата (а на вратата що е имало кит не знам стара травма сигурно кще като съм бил дребен

После последва редовните работи: матиране, филер, водно и други дреболии и боя.

Лютеница

Помина малко време след като я изкарах и се почна с дразненето на някои неща. Дойдоха OZ superturismo 15ки, дойдоха и седалки мисля че повечето от вас се сещат от къде съм ги изкопал тея седалки пък и джантите са от същия ГолфРалиджия

После последва съсипването на една неспасяема 90ка B2

Още малко изнамерих.

Всъщност тези са ми от най актуалните и са от 05.2010

Дотук за сега за дълго време. Изсипвам много снимки наведнъж за което сори, евентуално ще кача някоя друга ама няма колата да е в променен вид.
От известно време събирам чарколяци за колата като най съществените са окачване регулируемо на твърдост и височина, спирачки предни, делящ шенкел от б3 и полуоски от б3 вече споменатият заден мост на дискове с което окончателно се разделям с 4/100 размера и става на 4/108. Изцяло червени стопове като на Audi V8 и бели предни мигачи. И друго ще има със сигурност.
Лошо се получи че боята преди две год почна леко да се люпи на места и се разрастна и както гледате снимките от цялостното боядисване ще има и част втора.
Ще гледам всичко на веднъж да исипя следващия път, в момента колата е в сериозно насипно състояние и чака само мен.
Поздрави на всички съфорумници изпоузвам първия кометар да пожелая да си прекараме супер на Феста тая година. И очаквам Влади на направи 90та куатрото несравнимо добра, с каквото мога дано съм му полезен.