Малко или много работата не е спирала по колата се бачка здраво, работа адски много, но най-важното е че всичко е напаснато и остана само да кача мотора и да я прибера за зимата, ще се довършва пролетта, но така е за да стане един път.
6 степенната кутия е монтирана и всичко около нея е напаснато, планки, стойки, жила и т.н.
Разправията с тампона е играчка както и направата на самата планка, но като цяло добре се получи доволен съм.
НАснимал съм доста неща ще кача и снимки.
Най много работа имаше по коша който вече има нужда само от сглобяване, боядисан е най най после...
КАчвам и снимки да се види "напредъка

Имаше и някой леки инциденти и се простих с една маслена стойка..

ЖИлата на 6 степенната нямат нищо общо с другите както и захващането им

И някой изрезки от хубавото купе

И няколко дена по-късно

Шприца беше пръснат за да предпазва голата ламарина и беше време за пробно качване на мотора..

С малко помощ от фрезата на бащата разбира се

Една важна планка която не бях сложил а значението е огромно, държача на помпата от пасат б4 пасна повече от идеално..

И друго което много липсва на 2ките и винаги хвърля листа, филтър на купето, най после и този проблем е решен.

И накрая от днес прясно боядисан още се пече

За момента е това още много има, но най важното е че се сглобява вече..
Междувременно смених гадния педал за газта от голф 3 с такъв от голф 4, пасна перфектно и се усеща в пъти по добре.

Ето и две мотивиращи снимки да си припомна защо ръцете са ми на пастет постоянно

2013 vs. 2015

Tова е за този сезон продължаваме, но пролетта, зимата е ред само на джантите