Изпълнен с желание и малко снимков матерял реших да споделя с вас малкото което и аз успях да постигна с моята колица, а именно Голф 4 1.8Т AGU.
Колата беше закупена от мен преди почти 4 години. В началото когато я взех нямах никакви намерения да се занимавам с нея по обстоино. Беше просто кола която да ме предвижва от точка А до точка Б.
С времето обаче това малко по малко започна да се променя. регистрирах се в този невероятен форум и с помоща на много добронамерени колеги и най вече желанието ми да се образова малко от малко в тази насока започнаха да се пораждат в главата ми различни идей.
Първо след покупката колата изглеждаше така само без фолиото но нямам снимки без него.

Пъврото нещо което направих по колата беше да сменя джантите и си боядисах стоповете, ефекта беше следния:

След което реших че имам нужда от ксенон:

След извесно време на каране с този ксенон бях адски доволен от работоспособноста му, само че колегите насреща каращи не бяха много доволни. От където последва смяната на фаровете с такива на ФК с лупи да предотвратя малко от малко това заслепяване:

След това последва смяна на джантите с Brock B2 16"
На които много бързо се нарадвах:

След това последва и малко изпалнение по мотора а именно най лекия и лесен вариянт. Чип с които колата изкара на дино 165 на колела и около 185-190 на мотора.